Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ha a pasi megkérdezi,hogy mit érzek iránta?
Mert ő mindig azt fogja mondani, amit te is mondasz.
Emellett be ne valld neki te így egy kérdésre, hogy ha szereted, mert abból nagy bajod lesz később.
Azt mondd neki, hogy szeretsz vele lenni, jól érzed magad vele és kész.
Valld be neki legközelebb mikor megkérdezi, majd meglátod.A tapasztalat a legjobb tanár.
Amúgy azért, mert ez egy manipulációs technika.Kipuhatolja mennyire vagy érte odáig, majd annál jobban átb*sz, minél inkább nyeregben érzi magát.
Normáliséknál mindig a férfi nyilatkoztatja ki először az érzéseit.Nehogy azt képzeld, hogy értékel bármelyik is egy olyan nőt, akitől megkérdezi mit érez, az meg szerelmet vall neki.Pláne úgy, hogy ő előtte nem mondott magáról semmit.
#4 Nekem is volt már ilyennel dolgom. Szóról szóra ugyanezeket mondogatta, kérdezgette.
Én mondtam neki, hogy mi lenne, ha egyszer te mondanál valamit magadról, nem csak állandóan faggatnál?Hát nem is mondott semmit.😃Meg ilyeneket kérdezgetett, hogy én mit tennék meg érte?Mondom majd ha tudom, hogy te értem mit tennél meg és tettekkel bizonyítod is, akkor majd meg tudom erre mondani a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!