Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elfogadni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni hogy a párom más nőket megnéz?

Figyelt kérdés
De komolyan, szeretném elfogadni hogy ne fájjon tovább. Én hiába szeretem és tisztelem annyira, hogy nem nézek meg másokat, neki nem fájna ha én néznék.
aug. 20. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem próbálj úgy hozzá állni, hogy ne ennyire a külső dolgokra koncentrálj, hiszen ahogyan írtad is, sok szép nő van, nem is kell versenyezni velük.

De ha arra fókuszálsz, hogy a barátod jól érezze magát veled, és szerencsésnek, hogy ilyen párja van (mert hát rengeteg a kiállhatatlan, éretlen, beképzelt, stb nő), akkor normális esetben fel sem fog merülni benne, hogy mások kellenének neki.

aug. 20. 20:44
 12/18 A kérdező kommentje:
De akkor miért kell mégis nézni ha elégedett velem? :/
aug. 20. 20:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindenki megnéz más embereket. Normális kereteken belül, tehát nem bámulásra, nyálon csúszásra gondolok. Ez nerm jelenti azt, hogy nincs veled megelégedve. Nem hiszem el, hogy te soha nem néztél meg senki mást.
aug. 20. 21:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Amikor nem vagyok kapcsolatban dehogynem, persze. De kapcsolaton belül én tisztelem és szeretem a másikat. Olyan szinten hogy nem adok másnak a figyelmemből.
aug. 20. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Voltál strandon mostanában? Ott mindenki megmutatja, amit lehet. Szóval nem kell szigorúan venni, biztos téged is megnéznek mások is.
aug. 21. 11:37
 16/18 anonim válasza:
75%
Nekem ugyanez a problemam,annyival fokozodott hogy a kornyezetben elo nok is megkapjak ezt a figyelmet es van aki mar varja es szeretne tetszeni neki...erre nincs megoldas..ez a nezegetes nem fog javulni..sot a szemtelenebb nok meg ra is tesznek egy lapattal...annyit tehetsz ha ezt leszamitva minden jo hogy errol nem veszel tudomast
aug. 21. 14:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem mindenki csinálja ezt. Nekem.is volt olyan parom, aki mellett szenvedtem emiatt, és olyan is, aki nem csinált ilyet. Aki eltűri, egészségére, én nem tűröm el.
aug. 21. 15:21
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Beteg női agyad van! Nem hogy együtt néznétek őket...
aug. 21. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!