Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni hogy a párom más nőket megnéz?
Hát mert a társadalom szerint az az elfogadott és normális. És nekem is jobb lenne ha nem fájna. :/
Tudom hogy ennyi nővel nyilván lehetetlen versenybe szállni, de mégis annyira szeretnék egy magam elég lenni. :( sajnálom hogy egyetlen nő látványa nem elég a férfiaknak és mindenki a pszichológiával takarózik. Őszintén sajnálom hogy egy ilyen világba kellett születnem és hogy a tisztelet és egymás iránt érzett szeretet semmibe vész.
Nem. Nem elfogadott és főleg nem normális, ha a párod más nőket nézeget mikor vele vagy. Most nyilván nem egy normál pillantásra gondolok, hanem bámulásra, fixírozásra.
" ennyi nővel nyilván lehetetlen versenybe szállni,"
Nem is kell. Hidd el, a pasikád sem olyan túl nagy főnyeremény, mindenki érte versengjen.
Diszkréten rápillant más nőkre időnként, vagy a jelenlétedben megbámul, feltűnően megnéz más nőket?
Szerintem nagyon nem mindegy.
5
Akkor itt veled van a baj. Valami nyalcsorgato bamulasra gondoltam a leírásod alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!