Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elfogadni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni hogy a párom más nőket megnéz?

Figyelt kérdés
De komolyan, szeretném elfogadni hogy ne fájjon tovább. Én hiába szeretem és tisztelem annyira, hogy nem nézek meg másokat, neki nem fájna ha én néznék.
aug. 20. 17:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Miért kellene elfogadnod, ha téged ennyire zavar? Nem egyszerűbb olyan párt találni, aki hasonlóan gondolkodik és nem kell megváltoztatni? (Amit ugye egyébként se lehet, max ideig, óráig)
aug. 20. 17:52
 2/18 A kérdező kommentje:

Hát mert a társadalom szerint az az elfogadott és normális. És nekem is jobb lenne ha nem fájna. :/

Tudom hogy ennyi nővel nyilván lehetetlen versenybe szállni, de mégis annyira szeretnék egy magam elég lenni. :( sajnálom hogy egyetlen nő látványa nem elég a férfiaknak és mindenki a pszichológiával takarózik. Őszintén sajnálom hogy egy ilyen világba kellett születnem és hogy a tisztelet és egymás iránt érzett szeretet semmibe vész.

aug. 20. 18:00
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Nem elfogadott és főleg nem normális, ha a párod más nőket nézeget mikor vele vagy. Most nyilván nem egy normál pillantásra gondolok, hanem bámulásra, fixírozásra.

" ennyi nővel nyilván lehetetlen versenybe szállni,"

Nem is kell. Hidd el, a pasikád sem olyan túl nagy főnyeremény, mindenki érte versengjen.

aug. 20. 18:16
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Diszkréten rápillant más nőkre időnként, vagy a jelenlétedben megbámul, feltűnően megnéz más nőket?

Szerintem nagyon nem mindegy.

aug. 20. 18:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem fordul utánuk. De pl visszapillantó tükörben stb. Óvatosan nehogy én észrevegyem.
aug. 20. 18:39
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Akkor mégsem óvatos. De gondolom, valami szuperkémnek hiszi magát.
aug. 20. 18:45
 7/18 anonim ***** válasza:
23%
Azért ez már beteges...én minden embert scannelek nemtől függetlenül 😂
aug. 20. 19:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elfogadnod, nem mindenki ilyen bunkó. És úgyse tudod elfogadni.
aug. 20. 19:40
 9/18 anonim ***** válasza:
18%

5

Akkor itt veled van a baj. Valami nyalcsorgato bamulasra gondoltam a leírásod alapján.

aug. 20. 19:57
 10/18 A kérdező kommentje:
Akkor annyit segítsetek hogy nektek hogy esik? Hogyan fogadjátok el? Ha már ennyire ez a normális.
aug. 20. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!