Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Családom imádja, bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családom imádja, bennem kétségek vannak, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Amikor találkoztunk először, akkor tudtam, hogy sokáig nem fogunk újra, mivel 2 hónapot külföldre kellett mennem munkaügyben. Ezt mondtam is neki, pont ezért abban maradtunk, hogy ha hazajöttem, akkor majd keressük egymást. Az első randink még a kiutazásunk előtt volt, beszélgettünk kb. 4 órát, nagyon szimpatikus volt, úgy éreztem, ebből később lehet még valami. Megcsókolt a randi végén. Nagyon sokat gondoltam rá a 2 hónap alatt, de tudatosan nagyon minimálisat kommunikáltunk, nem vagyok nagy híve az üzenetküldéseknek, az időeltolódás miatt a videóhívások pedig nehézkesek lettek volna. Mint megtudtam utólag, felvette a tesómmal a kapcsolatot, találkoztak is, majd a szüleimhez is elment. Nekem ez nagyon furának és kicsit gyorsnak tűnt, nagyon megválogatom, hogy kit mutatok be nekik, de senkit nem akartam volna ennyire rövid idő után. Anyukámék és a tesóm is nagyon jó véleménnyel vannak róla, szerintük nagyon illene hozzám, sokat beszélgettek rólam. Amikor hazajöttem meglepetés volt, hogy ő is kijött hozzám a reptérre. Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá, azóta többször randiztunk, de volt egy mondata, ami eléggé kiábrándított. Volt már jópár fizetős lánnyal a piros oldalról, mikor nem volt kedve a szokásos randizós körökhöz. Állítása szerint kapcsolataiban sosem csalt meg senkit, ezek a szingi időszakában történtek.
2024. aug. 20. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Mi a gond azzal?

A nők többségének véleménye a témáról:

Aki nem szerelmes, gazember, aki mindenkibe szerelmes, komolytalan, aki csak dugni akar, menjen a fenébe, aki dugni sem akar, impotens, aki prostihoz megy, azzal is baj van.

2024. aug. 20. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Jó és?

Én is voltam a piros oldalon pár lánnyal, a már feleségem is előttem BDSM-ezett több férfival.

Mindketten úgy állunk hozzá, hogy "az akkor volt, és?". Fontosabb a múlt, mint a jelen/jövő? Azért mondasz nemet, mert kiderült valami a múltból és saját boldogságodat rugod tökön? Lefogadom van meredekebb is, amit talán eltemetett magában is.

Nincs tökéletes ember...

2024. aug. 20. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy adnod kellene neki egy esélyt.

Amíg nem lép félre, nem történhet baj. Az pedig, hogy mit tett a múltban, nem sokat nyom a latban.

2024. aug. 20. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem pedig, meg ha hulyen is hangzik amit mondani fogok, de ertekeld. Annak idejen velem ugy jottek ossze, hogy volt ket komolyabb kapcsolat es ennyi. Amikor mar benne voltam a kapcsolatban es otthon hagyta a betort telefonjat. Amig csorgott az ebreszto es probaltam kinyomni, egymas utan nyiltak meg az alkalmazasok, koztuk az sms-ek tomkellege, amit elottem azoknak a lanyonak kuldott..

Kopni nyelni nem tudtam es lesokkolt, mert en direkt kerdeztem ezekrol es hazudott es addigra mar nem is veddkeztunk ovszerrel.

Szerintem ez a srac tisztesseges, legalabbis teged valoban nagyon akar es ha akar, akkor nem fog olyat tenni amivel bantana.

2024. aug. 20. 09:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon furcsa, hogy a távollétedben a szüleidhez látogat.
2024. aug. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!