Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a max életkor férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a max életkor férfiként, amikor még megfelelő az idő családot alapítani?

Figyelt kérdés
aug. 17. 17:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyi idő szükséges minimum a megismerkedéstől/összejövéstől a gyerekvállalásig?
aug. 17. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Én max. 37 évet mondanék, mindkét nemre, és ez a gyerek megszületésének az időpontja.

Persze ez is marha öreg már, viszont ha valaki nagyon vágyik gyerekre, belefér még talán.

35 évesen még keresgélhetsz nőt erre, szerintem.

aug. 17. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
max. 40. és ez is elég késő már.
aug. 17. 18:26
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
max. 40.
aug. 17. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Nem a gyerektől lesztek család!!!
aug. 17. 18:48
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 a kérdés most erre vonatkozik, ne filozofálgassunk.
aug. 17. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:

A szüleim huszonévesen vállaltak gyerekeket, ahhoz képest apám már 34 éves koromban meghalt, de anyámnak is millió gondja van így 70 körül, (én 40 felett vagyok kicsivel).

Azért ezeket vedd számításba, és leszarom a lepontozgatást :)

#1-es vagyok.

aug. 17. 18:59
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

Amikor úgy érzik még magukban, hogy menni fog.

Ismerek egy párt, mindkét tagja 42 éves volt, mikor gyereket vállaltak.A baba egészséges, anyukája is tökéletes állapotban van, nem is néz ki ennyi idősnek.

aug. 17. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
20%

Persze, lehet egészséges a gyerek még 40 felett is, meg fiatalosak a szülök, még néhány évig.

De a kölök majd szenvedhet a szüleivel fiatalon, kuurva anyját az összes ilyen gyökérnek...

aug. 17. 19:42
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
#9 Milyen néhány évig?Nekem a családomban divat minimum 80 éves korig élni, 70-ig kicsattanó egészségben.
aug. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!