Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a max életkor férfiként, amikor még megfelelő az idő családot alapítani?
Én max. 37 évet mondanék, mindkét nemre, és ez a gyerek megszületésének az időpontja.
Persze ez is marha öreg már, viszont ha valaki nagyon vágyik gyerekre, belefér még talán.
35 évesen még keresgélhetsz nőt erre, szerintem.
A szüleim huszonévesen vállaltak gyerekeket, ahhoz képest apám már 34 éves koromban meghalt, de anyámnak is millió gondja van így 70 körül, (én 40 felett vagyok kicsivel).
Azért ezeket vedd számításba, és leszarom a lepontozgatást :)
#1-es vagyok.
Amikor úgy érzik még magukban, hogy menni fog.
Ismerek egy párt, mindkét tagja 42 éves volt, mikor gyereket vállaltak.A baba egészséges, anyukája is tökéletes állapotban van, nem is néz ki ennyi idősnek.
Persze, lehet egészséges a gyerek még 40 felett is, meg fiatalosak a szülök, még néhány évig.
De a kölök majd szenvedhet a szüleivel fiatalon, kuurva anyját az összes ilyen gyökérnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!