Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elmondani neki, amit hallottam róla, hogy megkérdezzem, igaz-e? Ti voltatok már így valakinél? Mire jutottatok?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki tetszik. Hallottam róla olyan dolgokat, ami normál esetben, ésszel gondolkodva, kiábrándító számomra. De egyszerűen nem merek rákérdezni nála, hogy ez tényleg így van-e, mert félek a választól. Így felőröl belülről.aug. 19. 22:28
11/16 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy miért nem tudok belenyugodni abba, hogy sose fogom megtudni, igaz-e a pletyka.
nov. 20. 22:38
12/16 anonim válasza:
Mert olyan vagy mint a faluszéli öregasszonyok, furdal a kíváncsiság. Nem érzed gáznak? Talán ha megpróbálnád kinevetni magadat, te Klári, mi van veled, mi közöd neked ehhez? - könnyebb lenne.
13/16 anonim válasza:
Egyetlen percet nem vesztegetnék egy kollégának az életére, ambícióira, motivációira, semmire. Te miért teszed? Ja hogy tetszik. Hát akkor rágd a kefét, de szerintem nem érdemes. Akkor sem ha csak kamukérdés.
14/16 anonim válasza:
"Azt nem értem, hogy miért nem tudok belenyugodni abba, hogy sose fogom megtudni, igaz-e a pletyka."
Az egó dolgozik benned, nem lehet így a "tiéd" a kolléga, nem tudod mi az igazság és a kudarc ezt okozza. Meg kell tanulni veszíteni is.
15/16 anonim válasza:
14 - "Meg kell tanulni veszíteni is."
Mit veszítene a kérdezső, ha eddig sem volt semmi, nem érdeklődött iránta, aki neki tetszik.
16/16 A kérdező kommentje:
Nincs mit veszítenem, mert eddig sem volt semmi köztünk.
A kíváncsiságom nagy, meg az, hogy egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ő olyan férfi lenne, mint a kérdésemben szerepel.
Naívul hinni akarok abban, hogy ennyire nem ismerhetek félre valakit. Már amennyire kollegális viszonylatban megismertem.
nov. 21. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!