Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák nem szoktatok attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák nem szoktatok attól félni,hogy az új párotok idővel szemetvet a lányotokra?

Figyelt kérdés
Mondjuk,ha új pasit visztek haza,nem féltek attól,hogy idővel,az a pasi szemetvet a 18+ éves felnőtt lányotokra?

2024. aug. 19. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel akkor fiús anyukaként vagy nem 18+ éves felnőtt lányok anyukájaként, vagy gyerek nélkül is félhetnék, hogy csak úgy random kiszemel magának egy fiatal lányt mellettem. Normális felnőtt férfi nem tekint egyenrangú partnerként egy nála minimum 20, de inkább 25-30 évvel fiatalabb lányra, az meg, hogy szexuálisan vonzódik hozzá... Hát bazz, tanulja meg kezelni, remélhetőleg a gyerekem nem nyitott egy hozzá képest öreg bácsika közeledésére amúgy sem.
2024. aug. 19. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül szükséges már megint ezzel hergelni a jónépet...
2024. aug. 19. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Nekem már tarskeren fura vagy viszolygást kelt mikor csak a gyerekrol érdeklődnek(mikozben én ismerkedem en keresek társat de a gyerekem érdekli.)meg az is fura hogy mindenki azt hiszi lányom lenne.(minek látnak ilyet bele hogy biztos kislányos anyuka vagyok? Még meglepődnek rajta mikor közlöm kisfiu.)

Meg olyanok is vannak akiknek azt pedzegetik hogy a gyerek elott takargassam magam. Ezek képesek egy gyerek-anya kapcsolatba is belelátni mást.(a gyerek kicsi mégcsak serdülő sincs)

Olyan mocskos diszno agyuk van hogy nemigen alapoznak bizalmat.

2024. aug. 19. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Jav: akik azt pedzegetik
2024. aug. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!