Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok beismerné, hogy nőként tud tekinteni a kamasz lányotokra?
Nem így mondta, lehet, hogy én forgatom kicsit ki a szavait, de amit a mai napon mondott, nem tudom kiverni a fejemből.
2 hónapja él velünk (mi ketten meg a 16 éves lányom) és ma szólt nekem a párom, hogy legyek szíves szólni a lányomnak, ne járkáljon bugyiban előtte, mert ilyenkor akarva-akaratlanul is úgy néz rá mint egy nőre. Ez pozitív, vagy negatív inkább? Mármint, hogy kérte szóljak rá? Ti nem lennétek ledöbbenve ha ezt mondaná a párotok, hogy nőként néz a 16 éves lányotokra?
Aki megkíván egy 16 éves lányt, az nem pedofil, mivel testileg rendelkezik olyan jegyekkel, amire egy pedofilt hidegen hagy. Azt ugyanis a kislányok izgatják, akik nem rendelkeznek nőies vonásokkal. Ráadásul egy 16 éves lány a törvény szerint azzal él szexuális életet, akivel akar, ha beleegyezik.
#Kérdező
"és ma szólt nekem a párom, hogy legyek szíves szólni a lányomnak, ne járkáljon bugyiban előtte,"
Egy 16 éves lány nem hülye, tudja - főleg akkor, ha jó teste van - hogy be tudja indítani a pasikat. Teljesen irracionális, hogy bugyiban mászkál egy férfi előtt, függetlenül attól, hogy a párod. Nem kizárt, hogy a pasid bejön a lányodnak, és szándékosan incselkedik vele.
Egyébként meg hogy nézzen rá, ha nem úgy, mint egy nőre, ha látja a tangás kerek fenekét, amit mutogat neki burkoltan?
Neveld meg a lányodat!
Nem szokott úgy mászkálni, 1x esett meg.
Nekem nem azzal van bajom, hogy 16, vagy legyen akárhány éves, hanem, hogy miért érdekli egyáltalán a lányom? Ott vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!