Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok beismerné, hogy nőként tud tekinteni a kamasz lányotokra?
Nem így mondta, lehet, hogy én forgatom kicsit ki a szavait, de amit a mai napon mondott, nem tudom kiverni a fejemből.
2 hónapja él velünk (mi ketten meg a 16 éves lányom) és ma szólt nekem a párom, hogy legyek szíves szólni a lányomnak, ne járkáljon bugyiban előtte, mert ilyenkor akarva-akaratlanul is úgy néz rá mint egy nőre. Ez pozitív, vagy negatív inkább? Mármint, hogy kérte szóljak rá? Ti nem lennétek ledöbbenve ha ezt mondaná a párotok, hogy nőként néz a 16 éves lányotokra?
Azt, hogy felnőtt nőként engem nem érne nagy meglepetésként a dolog.
A pasi nem a biológiai apja a lányodnak, így nem fog rá úgy tekinteni mint egy gyerekre, hanem mint egy kamaszra.
Szerintem az a korrekt, hogy szólt neked, felhívta a figyelmed, hogy mégiscsak nő már a lányod.
Erre azért egy tinilány anyukájaként számítanod kellene.
Azért jó lenne nem kalap alá venni minden nevelőapát, két hónapja ott élő kanos Jenőt azzal a férfival, aki mondjuk 3-4 éves kora óta neveli a párja lányát.
Komolyan mondom, itt mindig megy, hogy juj mennyi férfigyűlölő femináci, ilyen kérdéseknél meg a természetes reakció, hogy "a gyerek hibája, hát a férfiak ilyenek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!