Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parommal osszevesztunk, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal osszevesztunk, mert a sogornojet furikazza es nekem ez nem tetszik. Kerjek bocsanatot vagy igazam van?

Figyelt kérdés
Paromnak van egy occse, annak van felesege és meg otthon elnek a csaladi hazban. Paromtol tegnap kerdeztem talalkozunk e, 10 percre lakunk egymastol. Azt mondta nem tud jonni, mert a sogornojeert kell mennie. En erre kicsit ideges lettem, mert nem ez az elso alkalom, hogy tobbe nezi a sogornojet mint engem, mikozben en vagyok a baratnoje. Azt vettem eszre a csalad tobbi tagja is allandoan ot ugraltatja, ha menni kell valahova o a fuvaros, mikozben masnak is van a csaladban jogsija. Persze, segitsen a csaladjanak, de ne a mi kapcsolatunk karara. Keveset talalkozunk a csaladja miatt. Nincs sajat elete, masoktol fugg hogy tudunk e talalkozni nem tolunk es eszre sem veszi. De ettol a sogornos dologtol, ettol nagyon ideges lettem. Es direkt megneztem van e haza busz vagy vonat neki es volt. Szoval nem azert ment erte mert nem tudott hazamenni. Szova tettem neki, azt mondta en hogy merek igy beszelni. Pedig nem mondtam sertot. Most a sogorno miatt nem beszelunk mert o nem akart vonatozni, es a parom nem tudott hozzam jonni, de a parom is hibas..persze hogy rosszul esik. Nem ez az elso ilyen. Nem tudom bocsanatot kellene e kernem, vagy hagyni a francba az egeszet. Nagyon zavaro de nagyon hianyzik.
aug. 17. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
A párod egy csicskás, vagy kúrja a sógornőt. Én kiadnám az útját.
aug. 18. 06:47
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Red flag red flag hátán! Vajon mire vársz, vagy tipikus kapcsolatfüggő vagy akinek bármi jó??
aug. 18. 06:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Az a lany iranyitja az egesz csaladot. Be kerult oda es azt erzi o a kiralyno ott.

De engem az akasztott ki hogy van ferje, es az en parom maszkal erte. Ez nevetseges, es ez neki termeszetes. Johogy kiralynonek erzni magat ha igy bannak vele.

A paromnak el sem jutott az agyaig, hogy miatta nem tudunk talalkozni, en voltam a hibas hogy mit kepzelek, hogy en ki merem mondani hogy minek maszkal erte.

aug. 18. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!