Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parommal osszevesztunk, mert a sogornojet furikazza es nekem ez nem tetszik. Kerjek bocsanatot vagy igazam van?
- Te csak a csaja vagy, ő meg a rokona.
- Ha telik neki benzinre, és nem te fizeted, akkor mi közöd hozzá?
Ha szerinted a barátnő "fogyóeszköz", akkor én vagyok az az ember, aki felvilágosít róla, hogy egyetlen ember, egyetlen nő sem eszköz, pláne nem fogyóeszköz.
Minden feleség és élettárs először barátnő, senki nem a lánykéréssel kezdi. A kioktatás pedig azért indokolt, mert láthatóan azon a szellemi színvonalon vagy, aki rászorul.
Én egyetértek #4,#6-tal.
A kérdező státusza jelenleg: barátnő. Annak a másiknak a státusza: sógornő, öccse felesége.
Majd ha a kérdező ennek a férfinek a menyasszonya, ill. később a felesége lesz, akkor lesz ő is olyan szintű rokon ebben a családban, mint most a sógornő. Egyelőre viszont ettől messze van. Ezért tényleg nem illik belebeszélnie abba, hogy párját hányszor és mi miatt ugrasztják.
#9 Szerintem itt az a probléma, hogy a férfi nem tudja az életét élni, mert a rokonát kell fuvaroznia. Ráadásul még csak nem is zavarja.
Ha belegondolsz és a férfit zavarná a helyzet, akkor itt az történt, hogy a férfi egy randira nem tud elmenni, mert a sógornőt kell hazavinnie, aki amúgy haza tudott volna menni tömegközlekedve is. Még ez is erős red flag akkor is, ha a férfit legalább zavarná, és úgy nem tud nemet mondani.
De itt egy szinttel rosszabb a helyzet, mert benne meg sem fogalmazódott az az igény, hogy a randiját fontosabbnak tartsa annál, minthogy a rokonát fuvarozza.
Itt az a fő probléma, hogy ez a férfi nem mint felnőtt független személy gondol magára, hanem még “fejben gyermeki státuszban van”, és addig nem jutott el, hogy ő nem része a tesója családjánák, mert már felnőttek és mindkettőjüknek saját családot kell alapítani. (Vagy bejön neki a sógornő).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!