Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parommal osszevesztunk, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal osszevesztunk, mert a sogornojet furikazza es nekem ez nem tetszik. Kerjek bocsanatot vagy igazam van?

Figyelt kérdés
Paromnak van egy occse, annak van felesege és meg otthon elnek a csaladi hazban. Paromtol tegnap kerdeztem talalkozunk e, 10 percre lakunk egymastol. Azt mondta nem tud jonni, mert a sogornojeert kell mennie. En erre kicsit ideges lettem, mert nem ez az elso alkalom, hogy tobbe nezi a sogornojet mint engem, mikozben en vagyok a baratnoje. Azt vettem eszre a csalad tobbi tagja is allandoan ot ugraltatja, ha menni kell valahova o a fuvaros, mikozben masnak is van a csaladban jogsija. Persze, segitsen a csaladjanak, de ne a mi kapcsolatunk karara. Keveset talalkozunk a csaladja miatt. Nincs sajat elete, masoktol fugg hogy tudunk e talalkozni nem tolunk es eszre sem veszi. De ettol a sogornos dologtol, ettol nagyon ideges lettem. Es direkt megneztem van e haza busz vagy vonat neki es volt. Szoval nem azert ment erte mert nem tudott hazamenni. Szova tettem neki, azt mondta en hogy merek igy beszelni. Pedig nem mondtam sertot. Most a sogorno miatt nem beszelunk mert o nem akart vonatozni, es a parom nem tudott hozzam jonni, de a parom is hibas..persze hogy rosszul esik. Nem ez az elso ilyen. Nem tudom bocsanatot kellene e kernem, vagy hagyni a francba az egeszet. Nagyon zavaro de nagyon hianyzik.
aug. 17. 23:33
A kérdező szavazást indított:
Kerjek bocsanatot
Igazam van hogy rosszul esik
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2%
Egy újabb féltékeny picsa.
aug. 17. 23:50
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Ha állandó probléma a kapcsolatotokban, hogy nem te vagy az első és legfontosabb a párodnak, akkor természetes, hogy rosszul érzed magad ettől. Hagyd inkább a francba, idővel ez egyre rosszabb lesz.
aug. 18. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts ha te vagy jóformán az utolsó.
aug. 18. 00:18
 4/13 anonim ***** válasza:
1%

- Te csak a csaja vagy, ő meg a rokona.

- Ha telik neki benzinre, és nem te fizeted, akkor mi közöd hozzá?

aug. 18. 00:18
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
"Csak a csaja"??? Hogy lehet már ekkora kreténséget írni? Normális esetben a csak a csajából lesz előbb-utóbb a gyerekei anyja. Te viszont ezzel a mentalitással inkább ne csajozz.
aug. 18. 00:23
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha szerinted a barátnő "fogyóeszköz", akkor én vagyok az az ember, aki felvilágosít róla, hogy egyetlen ember, egyetlen nő sem eszköz, pláne nem fogyóeszköz.

Minden feleség és élettárs először barátnő, senki nem a lánykéréssel kezdi. A kioktatás pedig azért indokolt, mert láthatóan azon a szellemi színvonalon vagy, aki rászorul.

aug. 18. 00:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Bohócnak vagy véve a kapcsolatban.
aug. 18. 00:47
 8/13 anonim ***** válasza:
1%

Én egyetértek #4,#6-tal.

A kérdező státusza jelenleg: barátnő. Annak a másiknak a státusza: sógornő, öccse felesége.

Majd ha a kérdező ennek a férfinek a menyasszonya, ill. később a felesége lesz, akkor lesz ő is olyan szintű rokon ebben a családban, mint most a sógornő. Egyelőre viszont ettől messze van. Ezért tényleg nem illik belebeszélnie abba, hogy párját hányszor és mi miatt ugrasztják.

aug. 18. 01:59
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

#9 Szerintem itt az a probléma, hogy a férfi nem tudja az életét élni, mert a rokonát kell fuvaroznia. Ráadásul még csak nem is zavarja.

Ha belegondolsz és a férfit zavarná a helyzet, akkor itt az történt, hogy a férfi egy randira nem tud elmenni, mert a sógornőt kell hazavinnie, aki amúgy haza tudott volna menni tömegközlekedve is. Még ez is erős red flag akkor is, ha a férfit legalább zavarná, és úgy nem tud nemet mondani.

De itt egy szinttel rosszabb a helyzet, mert benne meg sem fogalmazódott az az igény, hogy a randiját fontosabbnak tartsa annál, minthogy a rokonát fuvarozza.

Itt az a fő probléma, hogy ez a férfi nem mint felnőtt független személy gondol magára, hanem még “fejben gyermeki státuszban van”, és addig nem jutott el, hogy ő nem része a tesója családjánák, mert már felnőttek és mindkettőjüknek saját családot kell alapítani. (Vagy bejön neki a sógornő).

aug. 18. 04:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a sógornő és a párod közt van valami?
aug. 18. 06:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!