Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy értelmezzem?
Figyelt kérdés
Ha mindig keresett,általában ő,amit sokszor szóvá tett,de persze én is kerestem,írtam neki,de nem olyan sűrűn mint ő,Még hétfő,kedden találkoztunk aztán szerdától már nem keresett,írtam neki pénteken,hogy most mi van,erre ő hogy ne haragudjak,de annyi dolga volt,mondom én ezt nem veszem be,mond meg ha ennyi volt,de csak annyi volt a válasza,hogy nem akar veszekedni,amúgy is én is kereshetném néha,írtam neki másnap,de fura volt,így utána nem is írtam neki,1 hétig nem is beszéltünk,aztán felbukkant megint minden úgy tűnt okés,én is próbáltam keresni,tegnap találkoztunk,ma egyáltalán nem keresett,én azért sem írok,mert nekem másnak tűnik,mint volt,úgy érzem nem is akar ő már engem,csak nem tudom miért nem mondja meg,többször is kérdeztem.Nem tudom,van e értelme,hogy írjak neki vagy inkább hagyjam?aug. 15. 18:25
1/1 Senior Séf válasza:
Hívd el randira és beszljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!