Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi soha nem bókol, nem lep meg, nem nagyon mondja, hogy szeret, de ha megkérem valamire, mindent megtesz értem, hogyan értelmezzem ezt? Szeret, csak nem a szavak embere?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 18:03
1/12 anonim válasza:
Ha nem magától teszi, kérned kell akkor több mint valószínű, hogy nem...
(Vagy szellemileg elmaradott.)
2/12 anonim válasza:
Nézz utána a szeretetnyelveknek. Valószínű az övé a tettek.
3/12 anonim válasza:
Ha engem zavar, hogy az, akivel ismerkedek, egyáltalán nem a szavak embere, akkor értelemszerűen nem jövök össze vele.
4/12 A kérdező kommentje:
Igazából borzasztó gyerekkora volt, nem kapott szeretetet, dicséretet soha
Gondolom ezért nehéz neki is kimondani
2023. júl. 17. 18:16
6/12 A kérdező kommentje:
Mert jól éreztem magam vele minden pillanatban, és bele szerettem
2023. júl. 17. 18:25
7/12 anonim válasza:
#6: ha valóban szerelmes lennél belé, akkor a szótlanságát is szeretnéd benne, már ne is haragudj.
8/12 anonim válasza:
Nyugalom hetes. Csak megkérdezte.
Jobb ha nem mondja de szeret, mint ha mondaná de nem szeretne.
2-est adom.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
Szeretem mindenestül, vele maradtam a rossz dolgokban is
Túl vagyunk egy terápián is
Csak értelmezni próbálom a viselkedését, tetteit
2023. júl. 17. 18:38
10/12 anonim válasza:
Barátom is ilyen, ezzel semmi baj. TUDOM, hogy szeret, anélkül, hogy mondaná, mert látom a tekintetén, hallom a hangszínén, az érintései gyengédek, gondoskodóak, simogat, ölel, csókol...
Nem modja, hogy szeret - vagy csak iszonyú ritkán - de érezteti minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!