Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkellett volna csókolnom?
Egyik haverommal voltam a Sziget fesztiválon aki hozta 3 volt
lány osztálytársát. Az esti bulikba már be voltunk csicsentve és arra lettem figyelmes hogy az egyik lány folyamatosan itatot, játékosan bokszolt velem és látszólag élvezte a társaságom. Pár óra elteltével kettesbe mentünk be a necc partyba. Ott azzal kezdte hogy kézzel húzott be a buliba. Folyamatosan egymást néztük úgy énekeltünk ha pedig elfordult akkor én megfogtam a felkarjait és úgy táncoltunk. Miközben így táncoltunk a fenekét hozzám érintette aminek hála fel is állt. Szerintem ezt megérezte és mégjobban hozzám simult. Egy ponton felém fordult a kezeivel megfogta a nyakamat én meg talán a csípőjét (nem emlékszem pontosan) és úgy csináltuk tovább kb. 1 percig. Közben egymást néztük, gondoltam is rá hogy eljött az idő csak egyrészt napszemüvegbe volt így nem láttam pontosan hova néz ( úgy tudom hogy ha belenéz az egyik szembe aztán a másikba végül a szájra akkor csókolózni akar) illetve a fejét is elégge rázta a zene ütemére, szóval úgy voltam hogy csak én gondolok bele többet. A necc partyról eljöttünk és találkoztunk a többiekkel nem lett köztünk rideg a levegő de hasonló helyzet nem volt több. Szerintetek elhalasztott lehetőség vagy nem volt ez semmi?
26/f
Természetesen nem🤣
Egyébként én soproni vagyok ő meg pesti szóval már csak e miatt is off.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!