Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4x randiztunk o mar nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4x randiztunk o mar nagyon akar testi kapcsolatot, en is de en még varnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt testi kapcsolatom senkivel.

27 eves, en 24.

Nem tudom tortenjen e valami vagy meg varjak vele de o mar nagyon akarja. Csak csok volt, simogatas es olelkezes.

aug. 12. 09:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%

Szerinted neked milyen értéked van egy olyan férfi szemében, aki kapcsolatot akar? :)

Férfiak részéről is gáz ez amúgy.

aug. 12. 13:36
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

#11 Csak ezt ne mondogassad a valóságban senkinek, mert pont úgy fognak hozzád állni, mint a fentebbi válaszoló.Bizonyos szempontból igazuk is van.

A férfiak hozzáállása is egyébként sokszor a nő viselkedésétől függ.

Nyilván minek tegyen bele több energiát, ha a nőnek a semmi is elég.Ennek az érzelmekhez semmi köze nincsen.

És ha megtudja egy férfi, hogy te csak úgy ingyen adod magad, ő már érted tenni soha nem fog.Ezért mondom, hogy ezt ne reklámozd.

aug. 12. 13:37
 13/25 anonim ***** válasza:
64%
Tegnap pont beszélgettem valakivel és azt mondta nekem, hogy olyan nővel parkapcsatban nem lenne aki nem csak lefeküdne vele azonnal, de még fel is kínálja magát mert egyszerűen úgy érzi, hogy nincs benne tartás, bárkivel aki bejön neki ugyanúgy megteszi. Inkább le se fekszik vele. Keresgél olyan nőt aki nem dobja oda magát rögtön. Úgyhogy én sem értek egyet a 11-el!
aug. 12. 13:44
 14/25 anonim ***** válasza:
58%
Kösz az aggodalmat srácok, de bármikor találok kapcsolatot is. Jelenleg nem vágyok rá, jól érzem magam egyedül, de rendszeresen hívnak randikra. Azt meg, hogy ki mit gondol a szexuális életemről, magasról leszarom. Aki ez alapján ítél meg, attól úgysem akarok semmit, mert egy hímsoviniszta aljadék nem kell nekem semmire sem🙄
aug. 12. 13:53
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
4 randi után már le akar veled feküdni? Nekem férfiként pofám nem lenne egyáltalán felhozni ezt a témát. Tuti csak megdugni akar.
aug. 12. 14:01
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
Az nem aljadék, aki még ágyba se viszi az olyan nőket mint te vagy. Inkább több tartása van mint neked.
aug. 12. 14:02
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Képzelem, milyen pasik lehetnek XD
aug. 12. 14:06
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
#17 tőlem lehet annyi tartása is, hogy a haláláig nem szexel, de az én szexuális életemhez akkor sincs semmi köze :D És ha velem nem fekszik le, akkor lefekszik más. Nem tud érdekelni.
aug. 12. 14:44
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Ess túl rajta. Kb én is olyan te korodbeli voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Kár volt vele várni.
aug. 12. 14:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Say you wanna love me?

Wanna love me, wanna touch me

Think twice 'cause you got a long way to go (got a long way to go)

Don't know how to act, better fall back (uh)

It's like that 'cause you got a long way to go (uh)

It's not that deep, take it easy

You wanna please me? You got a long way to go (got a long way to go)

I'ma bad girl, you wanna get close

Ease up 'cause you got a long way.

Inkább ehhez tartsd magad!

[link]

aug. 12. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!