Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4x randiztunk o mar nagyon akar testi kapcsolatot, en is de en még varnek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem még nem volt testi kapcsolatom senkivel.
27 eves, en 24.
Nem tudom tortenjen e valami vagy meg varjak vele de o mar nagyon akarja. Csak csok volt, simogatas es olelkezes.
aug. 12. 09:24
1/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha bizonytalan vagy, akkor várj még! Mivel neked ez az első alkalom, neki is meg kell értenie a dolgot. Ha fontos vagy számára meg is fogja.
2/25 anonim válasza:
Max petting...
Mond el h meg szuz vagy es lassan akarsz haladni.
3/25 anonim válasza:
Dugni akar szimplán, ha ennyire türelmetlen. Aztán majd megy tovább.
4/25 anonim válasza:
24 évig megőrizted a szüzességed, most meg ilyen könnyen eldobnád :DDD a nők okosak állítólag
5/25 anonim válasza:
Biztosan nem feküdnék le vele ha nem képes megérteni, hogy én még várnék.
6/25 anonim válasza:
Csak szexre megy. Egy komoly szándékú pasi nem akar a bugyidba mászni pár randi után. Hallgass rám, tapasztalt róka vagyok😆
7/25 anonim válasza:
Én 29 éves vagyok, nem vagyok szűz és soha nem feküdnék le senkivel 4 randi után.
Az ilyen csak ki akar használni, nem is érdekled emberileg.
8/25 anonim válasza:
#7 én lefeküdnék, ha bejön, de csak ha én se akarok tőle többet.
9/25 anonim válasza:
#8 Értem.Én meg nem.Mimdenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
10/25 anonim válasza:
#10 már bocs, de ezt a férfiak is pontosan ugyanígy csinálják. Akihez komolyan állnak, azt először többször elviszik randizni, sokat beszélgetnek vele, igyekeznek a bizalmába férkőzni, megismerni, és csak utána van szex. A túl korai szex egy bimbózó kapcsolatot tönkretehet, nem alakulnak ki az érzelmek, elhal az érdeklődés. Akivel csak testi vonzalom van, azzal meg nem tökmindegy, mikor van szex? Nem oszt nem szoroz hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!