Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válaszoljak erre a kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszoljak erre a kérdésre az exnek?

Figyelt kérdés

Nyolc éve az egyik legjobb barátom a jelenlegi párom. Neki épp volt valakije mikor elkezdtünk érdeklődni egymás iránt. Ez idő alatt próbált testiséget kezdeményezni, de elhajtottam, mert nem akartam harmadik lenni.. Végül szakított és összejöttünk 5 hónapja. Most rámírt az exe a következő kérdéssel: Történt valami köztetek míg mi együtt voltunk?

Nem történt, de tényleg válasszal tartozom neki? Nem tudja túltenni magát vagy miért kérdezheti?

aug. 11. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10 Most ne magadból indulj ki hogy annyit jelent neked egy párkapcsolat testi kapcsolattal együtt mint egy zokni amit másnap kicserélsz egy újra.
aug. 11. 23:08
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem tartozol semmivel sem neki, én nem akarnék egy volt nőjével beszélgetni, nem is írnék vissza.
aug. 11. 23:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Jogosan érzi magát átverve a csaj, nem mindenki tud csak úgy átlépni egy ilyen traumàn, amíg nem tudja meg az igazságot. Az is pár hónap lesz, míg el fogja tudni fogadni a tényeket.

Az exférjemnek is viszonya volt, nekem 7 hónapba telt, mire úgy tudtam arra az egészre visszagondolni, hogy őszintén vállat vonok. És azért néha-néhs ma is elkap a rossz érzés, ha épp olyan hangulatom van.

Hiába kaptam meg napi szinten, hogy sz*rjam le. Minden részletet tudni akartam, amikor lebuktattam őket.

aug. 11. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
#11 ember, 5 hónap telt el. Nem 5 nap. Ez nem normális.
aug. 12. 04:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Rohadjak meg nem ertem. 8 eve a legjobb baratod a parod, aztan azt irod, hogy 5 honapja jottetek ossze.
aug. 12. 07:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 akkor mégis csak érted :D
aug. 12. 08:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem ertem🤣most 8 eve a parja vagy 5 honapja?
aug. 12. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Én visszaszólnék neki, hogy tartsa meg a feltételezéseit és a gyanúsítgatásait a következő páciensre. :-) Illetve ha nem tud normálisan beszélgetni, akkor tipli van.

Egyébként az a feltételezés sem törvényszerű, hogy majd meg akarja csalni őt is. Valóban nem volt jó gondolat, de v.sz.l. már érezte iránta a sors hívó szavát és közrejátszhatott a szakításhoz. Miért kell rögtön bepánikoltatni??

35/F

aug. 12. 09:16
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 8 éve a barátja és 5 hónapja vannak együtt. Haverja 8 éve, 5 hónapja járnak. 8 years friendship 5 months relationship.
aug. 12. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!