Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszoljak erre a kérdésre az exnek?
Nyolc éve az egyik legjobb barátom a jelenlegi párom. Neki épp volt valakije mikor elkezdtünk érdeklődni egymás iránt. Ez idő alatt próbált testiséget kezdeményezni, de elhajtottam, mert nem akartam harmadik lenni.. Végül szakított és összejöttünk 5 hónapja. Most rámírt az exe a következő kérdéssel: Történt valami köztetek míg mi együtt voltunk?
Nem történt, de tényleg válasszal tartozom neki? Nem tudja túltenni magát vagy miért kérdezheti?
Hát egy hasonló dilemma, mint az enyém. Az én párom NEM ENGEDTE(!) hogy tisztázzak az ex-szel bizonyos határokat.
Hát sorry. Szerintem kényszerből bújkálhatsz. Nem irigyellek egyáltalán.
Nem, nincs köze semmihez. De számíthatsz nyugtalanító folytatásra, ha valahogy nem húztok egyértelmű határokat ketten a pároddal.
Próbál tisztán látni szegény. Téged is ugyan úgy meg fog csalni a pasi.
Én válaszolnék annyit, hogy nem volt. Se többet, se kevesebbet. És többet ne keressen.
Egyszerűbb lesz neki is feldolgozni a traumáját.
Traumatizált ba szki, full kész van.
Írd meg neki hogy nem történt ilyen.
És így talán fel tudja könnyebben dolgozni ezt.
Én nem kajázom a ghostingot, mikor egy kétségbe esett, bizonytalan ember fordul hozzám segítségért, még ha ilyen is a szitu.
Nem nem tortent semmi mivel mas kapcsolataba mem maszok bele...
De mivel szakitottak mar szabad volt a palya.
Aztan tiltsd le
De szerintem egy valaszt megerdemel mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!