Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válaszoljak erre a kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszoljak erre a kérdésre az exnek?

Figyelt kérdés

Nyolc éve az egyik legjobb barátom a jelenlegi párom. Neki épp volt valakije mikor elkezdtünk érdeklődni egymás iránt. Ez idő alatt próbált testiséget kezdeményezni, de elhajtottam, mert nem akartam harmadik lenni.. Végül szakított és összejöttünk 5 hónapja. Most rámírt az exe a következő kérdéssel: Történt valami köztetek míg mi együtt voltunk?

Nem történt, de tényleg válasszal tartozom neki? Nem tudja túltenni magát vagy miért kérdezheti?

aug. 11. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%

Hát egy hasonló dilemma, mint az enyém. Az én párom NEM ENGEDTE(!) hogy tisztázzak az ex-szel bizonyos határokat.

Hát sorry. Szerintem kényszerből bújkálhatsz. Nem irigyellek egyáltalán.

Nem, nincs köze semmihez. De számíthatsz nyugtalanító folytatásra, ha valahogy nem húztok egyértelmű határokat ketten a pároddal.

aug. 11. 20:06
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
tiltani mindenhol. Annyit válaszolnék max, hogy az ilyen kérdésekre az exe válaszol ezentúl, hozzá forduljon.
aug. 11. 20:09
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezze a párodat. Ez kettejük dolga ha nem tudták rendesen lezárni a múltat.
aug. 11. 20:20
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Próbál tisztán látni szegény. Téged is ugyan úgy meg fog csalni a pasi.

Én válaszolnék annyit, hogy nem volt. Se többet, se kevesebbet. És többet ne keressen.

Egyszerűbb lesz neki is feldolgozni a traumáját.

aug. 11. 20:25
 5/19 anonim ***** válasza:
16%
Ne vetitsunk semmit. Siman lehet h a no vallalhatatlan. Nem ennyire egyszeruek ezek a szituk.
aug. 11. 20:29
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Én annyit írnék hogy nem. De amúgy elég gáz a párodtól hogy ő simán megcsalta volna ha nem állítod le. Nem valami jó előjel.
aug. 11. 20:45
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Én válaszolnék az exnek, hogy nem, de a pasi akarta volna. Mondjuk olyan férfival nem is lennék aki szemrebbenés nélkül megcsalta volna az akkori párját...
aug. 11. 20:54
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Traumatizált ba szki, full kész van.

Írd meg neki hogy nem történt ilyen.

És így talán fel tudja könnyebben dolgozni ezt.

Én nem kajázom a ghostingot, mikor egy kétségbe esett, bizonytalan ember fordul hozzám segítségért, még ha ilyen is a szitu.

aug. 11. 21:31
 9/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem nem tortent semmi mivel mas kapcsolataba mem maszok bele...

De mivel szakitottak mar szabad volt a palya.

Aztan tiltsd le

De szerintem egy valaszt megerdemel mindenki.

aug. 11. 21:39
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Jaj, legalább 5 hónapja vége a kapcsolatnak és az ex még most is annyira megszállott hogy ezen lovagol. Ez nem trauma meg ketsegbeeses hanem elmebaj. Ha 5 hónap alatt nem is lép túl teljesen az ember egy szakítson, odáig már el kell jutni ennyi idő alatt hogy nem zaklatja az exet vagy az új nőjét.
aug. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!