Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak ebben az esetben a "mit dolgoznak a szüleid?' kérdésre?
Figyelt kérdés
Még csak ismerkedős szakaszban vagyunk, egy pár napja beszélünk ő pedig megkérdezte, hogy mit dolgoznak a szüleim. Anya oké, őt szívesen felvállalom, apa viszont alkoholista és nem dolgozik sehol.Ezt így konkrétan nem akarom mondani neki, mert elég jól szituált, jogot tanuló, jó családi háttérrel rendelkező srácról van szó + ennyi ismertség után nem akarom a családi problémáimmal/gyerekkori traumáimmal terhelni. Egyértelmű hogy egy idő után elmondanám neki ha komolyra fordul, viszont még most azt sem biztos hogy arra fordul..2022. okt. 23. 16:40
1/7 anonim válasza:
Ezt ő kerdezi vagy a szulei?
Amugy nem adnám ki a családi életem ha ő ez alapján ítél meg.
Esledig ha ezt kérdezi gondolom neki számít. Lehet csak arisztokratákkal akarna ismerkedni. Ezt azért puhatold ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő kérdezi. Nem találom egyáltalán olyan tipikus sznob joghallgatónak (mármint az eddigi beszélgetések alapján) és szerintem a kérdés is szimplán érdeklődés volt és nem ilyen áskálódás.
2022. okt. 23. 16:44
3/7 anonim válasza:
Az igazat, de nyilván ez esetben elég lett volna annyit mondani, hogy most épp munkát keres. Nem egymás szüleivel jövünk össze, tehát.. nyugodtan felvállalhatod.
4/7 anonim válasza:
Mond meg, hogy nem dolgozik jelenleg. Gondolom van szakmája, vagy munka, amivel korábban foglalkozott, azt megmondhatod.
5/7 anonim válasza:
Apám sajnos nem valami felelősségteljes ember.
Ha ezek után kérdez, akkor csak annyit mondj hogy inkább nem szeretnél róla beszélni!
6/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, úgy is kiderül. Szemétség vagy nem, de én igenis megnézem a párom családját, és nem is megyek bele olyan kapcsolatba ahol erősen gáz a családi minta.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! Szerintem csak én 'pánikoltam' be a kérdéstől túlságosan. Köszönöm szépen!
2022. okt. 23. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!