Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit válaszoljak?
Megismerkedtem egy pasival a munkahelyemen. Ő már elég régóta tetszik nekem, ezért nagyon megörültem mikor odajött hozzám. Viszont én nehezen ismerkedem, nehezen nyílok meg, de ő kedves és kitartó volt, ezért megadtam neki a viberemés idővel ott is elkedztünk beszélgetni esténként. De én néha nem tudok neki válaszolni mit írni így ilyenkor nem írtam inkább semmit...pár ilyen alkalom után nem írt többet. A munkahelyen köszön majd elmegy mellettem.
És most írt egy ilyet
-Mi a baj szép lány?
Egész héten sértődötten néztél rám.
Te nem válaszolsz nekem viberen.
Több alkalommal.
Ennek a jelentése.
-Hagyj békén. Nem tisztellek.
Én csak békén hagylak, vagyis tiszteletben tartom a döntésed.
És ezért nézel rám neheztelve?
Azt hittem ezt szeretnéd.
Én pedig szeretném neki elmondani hogy szeretném megismerni őt, de a nélkül hogy megalázkodjak vagy mentegetőznöm kellene amiért nem írtam neki vissza 3x.
Szeretnéd megismerni őt, mert szimpatikus, de zárkózott személyiség vagy, idő kell míg megnyílsz. Ha folytatná ő is, akkor beszéljetek meg valamit, egyéb esetben jöhet a lezárás.
Csak jelzem, hogy a értelmezésed szerint ő megalázhatja magát, sőt, meg kell aláznia, de te persze annyit sem mersz írni neki, hogy szívesen ismerkednél. Kicsit gondolkozz el magadon.
Szerintem meg full jogos amit írt a srác. Mert ez a vissza nem írás a másik totális lealázasa. Főleg ha több alkalommal is megtörtént....
Ennek ellenére most adott 1 szalmaszálat neked. Vagyis eléggé bejöhetsz neki.
Élsz vele vagy nem? A te dolgod.
Esetleg vörös szőnyeg rózsákkal telehintve, eljegyzési gyűrű kíséretében, behűtött pezsgővel nem kéne, hogy le merj írni két mondatot neki???!!!...
Ennyi lenne :,, Szia!
Bár érzelmileg zárkózott ember vagyok, szívesen megismernélek, mert szimpatikus vagy. Csak nehezen nyitok az emberek felé, nekem kicsit több időre van szükségem. Kérlek, ne haragudj, ha félreérthetően viselkedtem!
Nyitott vagyok irányodba,csak egyelőre keresem a szavakat és a témákat. "
Ne légy gyökér... Egyébként uncsik, kiszámíthatóak ezek a kérdések. Csávó lehozza a csillagokat az éjszaka leple alatt az ő Hercegnőjének, aki nem meri fogadni az udvarlást, kérem alássan', mert elmaradt a szerenád... Wow... 😉😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!