Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire várják el a pasitól, hogy jobban keressenek náluk?
#19 Egyébként életemben nem láttam még csóró ügyvédet, mérnököt.
A gazdag segédmunkásokat, hegesztőket viszont nagyítóval kell keresni...
#20 1 Aha csak ez már vállakozó ügyvéd. Akkor hasonlítsuk a vállakozó hegesztőhöz.
2 Ahogy irtam ku*rva sok ügyvéd van. Nem sokan tehetik meg azt, hogy ilyen áron dolgozzanak l (szerintem senki egy kis költői túlzás lt érzek). Ha jövő hétre kellene nekem ügyvéd, akkor felhívnék 20-at abból 19 elvállalna. Tapasztalat.
Alkalmazottként meg tele a net panaszkodó ügyvédekkel. Ha nincs nagyon jó kapcsolataid, akkor szart sem érsz.
És igen. A hegesztő fizetés veri a mérnök fizetést. Vidéken már bruttó 1-1,1 milliót meg lehet keresni. Ezt vidéken nem sok mérnök kapja meg.
Az elejéhez annyit, hogy nyugdíjban én már nem hiszek és sokan nem. Nem hiába fizetnek ennyien magánnyugdíjat.
A vállakozó nem fogja megteni, hogy nem fizet ki. Ismerek pár vállakozót és alkalmazottat is soha nem volt gond. Tudod miért? Mert ha megteszi sokkal többet veszít a vállakozó, mert nincs ember.
22 Jaja.Annyit keres a hegesztő, csak nem talál.
Én már leírtam minden ész érvet.
Van ember, droidok mindig vannak.
#21 Pedig sokan szarul keresnek ahogy írtam. Pl állami cégeknél.
A szakik, hegesztők életmódjuk miatt élnek úgy, ahogy. De ez a saját hibájuk, bem a fizetés kevés.
De nézd meg pl Németországot, Ausztriát. Mindkettőben már nettó 3-3,5 keresnek hegesztő. Ellenben sok sikert ügyvédként kimenni 😀. De még mérnökként sem nagyon fog menni, mert van ott elég mérnök és nem kell nekik Magyar. Ellenben hegesztőért kapkodnak. Egy mérnök ismerősömnek sikerült és a nettó 3 ezret nem keresi meg.
#28 Köszönöm az őszinte választ.
Na tessék. Lehet olvasni. Ennyit például egy mérnök max Pesten keres.
29
Nem pesten elek! 😁😶 Videki nagyvaros! És mérnöm sem vagyok. Ellenben akivel most ismerkedem, ő pl. IT mernök, szinten ebben a varosban. És 1.5x ennyit keres! Szóval 5.ös jol irja! Nyugodtan lehet kemény szellemi munkat is vegezni! 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!