Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt azt a kevésbé jóképű pasiknak, hogy a saját szintjükön keressenek barátnőt, amikor a kevésbé szép nők is a szebb embereket szeretik?
Így már értem a logikát.
10/10 vs 6/10. Tehát volt egy szép átlagon felüli barátnőd, akit mások is szép átlagon felülinak láttak. Micsoda meglepetés :D.
Majd akkor szólj, ha ronda nővel álltál le úgy, hogy amúgy futja szép nőkre is.
Ronda nők és férfiak is felső kategóriás párt akarnának, de aki ronda annak nem lehet. Vagy beletörődsz és leállsz a saját szinteden levővel vagy egyedül maradsz.
Aki ilyet kérdez azt zavarja, hogy egyedül van ezért mondják, hogy ne az elérhetetlen után sóvárogj, mert olyan sose lesz, hanem keress valakit a szintedről. Ha téged nem zavar, hogy nem lesz sose senkid, akkor nyugodtan álmodozhatsz az elérhetetlen után, mert... téged se zavar, hogy nem lesz olyan nőd, akkor meg mást miért érdekeljen.
Mindenki szépre vágyik...
Azért tanácsolják a kevésbé jóképű férfiaknak, hogy adják alább az elvárásaikat, mert a kevésbé jóképű férfiak rakják fel folyton a "Miért nincs csajom?" kérdéseket ide. Ha csúnya nők kérdezgetnék, hogy miért nincs párjuk, nekik is ugyanezt tanácsolná a GYK népe.
Egyébként sokan szeretik a szép embereket (igaz, volt olyan csaj, aki nem rajongott a szép fiúkért) de szerintem nem a külsőn múlnak a dolgok. Ha valakinek van egy alap normális megjelenése, és jó személyisége, már sokra juthat. Nem kell kifejezetten szépnek lenni ahhoz, hogy valakinek csinos barátnője legyen.
Ha viszont valaki egy Quasimodo, nos... Hát annak nehezebb dolga lesz.
Viszont nem igazán érettem ezt a logikát, amit itt mondanak. De az #1-es megértette velem.
A 3assal értek egyet.
És vagy a 4es érti félre a 3ast vagy én. :')
Na mindegy értelmezésem szerint, vele értek egyet. Annyira szánalmas ez az adj lejjebb felfogás...
"Nem a külsőn múlnak a dolgok"
-dehogynem
Nem tetszel a csajnak ---> lekopat
A csúnyaságnak is vannak azért szintjei, és egyáltalán nem kell quasimodonak lenni ahhoz, hogy a csinos lányok sorban lekoptassanak.
Ha egy olyan 10/5-körül vagy, már nem számítasz vonzónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!