Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mennyire várják el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire várják el a pasitól, hogy jobban keressenek náluk?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyivel?
aug. 10. 17:14
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
18%

A nagy egyenlőségben elvárják 😂.

Nem hiába a pasi szokott kimenni külföldre dolgozni, míg a nő itthon vígan elvan. Meg a pasinak kell elmenni kemény fizikai munkát végezni.

De persze lehet csak körülöttem van ez.

aug. 10. 17:16
 2/34 anonim ***** válasza:
27%
Én nem várom el. Nem tetszene se neki, se nekem előbb utóbb, hogy (jóval) többet keresne. Inkább legyen nagyon hasonló a kereset.
aug. 10. 17:21
 3/34 anonim ***** válasza:
72%

Nos nő létemre én is dolgoztam külföldön. Sőt sok lány ismerősöm is…..

Na de miért kell komolyan nektek férfiaknak folyamat szenvedni? Állandóan rinyáltok ezen az oldalon.

aug. 10. 17:23
 4/34 anonim ***** válasza:
41%
#3 Én arról beszéltem, amikor már együtt vannak. Akkor valahogy ez esetek 99 százalékában a pasinak kell kimennie (persze ha nem mennek ki mindketten) , neki kell keményebb munkát vállalnia.
aug. 10. 17:28
 5/34 anonim ***** válasza:
70%
#1 Kemény szellemi munkát is vegezhetene.Ja, az nem megy...Akkor gürcölni kell, igen.
aug. 10. 17:52
 6/34 anonim ***** válasza:
4, általában ott már gyerek is van.
aug. 10. 18:04
 7/34 A kérdező kommentje:
#5 Ezen jót röhögtem. Még a segédmunkások is jobban keresnek egy átlag diplomásnál 😂. Hegesztő vagyok és a mérnökökől jobb órabérben vagyok.
aug. 10. 18:33
 8/34 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom jo lesz majd rákosnak lenni nem?
aug. 10. 18:50
 9/34 anonim ***** válasza:
69%
És még büszke is vagy rá.
aug. 10. 18:51
 10/34 anonim ***** válasza:
64%

" Még a segédmunkások is jobban keresnek egy átlag diplomásnál "

EZern én röhögtem jót, de mindegy is, mert a diploma nálam alap.

aug. 10. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!