Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szépen finoman de mégis érthetően kiírni társkeresőre hogy hasonló egzisztenciával keressenek csak pasik?
Egyetemet végeztem, azóta egy munkahelyen dolgoztam.Már elő is léptettek.Van egy új autóm igaz hiteles de tavaly vettem.
Lakásom saját.Hogy írjam le finoman a társkereső oldalon hogy kb ilyen pasik írjanak akik hasonlóan élnek anélkül hogy sokan sértődős leveleket irnának?
Diplomás nőnek erre nincsen saját ötlete? Gyakorikerdeseken kell megkérdeznie ?
🤔 valami itt nem kerek.
Ellégé nehéz ezt így kivitelezni ilyen applikáción, mert oda nem nagyon van esély, hogy ezek a személyek megjelennek és tartós kapcsolatra is vágynak én azt tanácsolom menj olyan programokra , olyan közösségbe ahol a saját szintedet megtalálod és csak úgy indulj meg neki , mint egy fajta szociális hálót akarnál felépíteni barátoknak aztán a többi alakul az magától. :3 ♥ És így legalább egyfolytában személyes reakcióját viselkedését is megismered közben meg, hogy van e- valakije , s közben jól érzed magad mert a teremben aki szingli szinte biztos a te szinted lesz és lesz esélyed náluk persze , csak szimplán haveri szinttel beszélgetni aztán aki nyitott a többre azzal ismerkedni rendesen. Egyszerűbb szerintem így megtalálni ezeket a preferenciával rendelkezőket a tanácsom alapján, mint a neten ahol nagyobb eséllyel csak semmit nem tudd felmutatni . :3 szeretném ha eleve ilyen helyre járnál el ahova olyanok járnak el, mint te.
29N
4, NA pont ez az :D Elő is léptették, de ezt meg kell kérdezni az internettől ... :D Gondolom akkor mit kellett tenni azért az előléptetésért.
De hogy ne legyek egy bunkó, hanem válaszoljak is.
"Egyetemet végeztem, azóta egy munkahelyen dolgoztam.Már elő is léptettek.Van egy új autóm igaz hiteles de tavaly vettem. Lakásom saját. hogy hasonló egzisztenciával keressenek csak pasik"
Nehéz volt ugye?
Lakást anyu vette?
Milyen autód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!