Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell szépen finoman de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szépen finoman de mégis érthetően kiírni társkeresőre hogy hasonló egzisztenciával keressenek csak pasik?

Figyelt kérdés

Egyetemet végeztem, azóta egy munkahelyen dolgoztam.Már elő is léptettek.Van egy új autóm igaz hiteles de tavaly vettem.

Lakásom saját.Hogy írjam le finoman a társkereső oldalon hogy kb ilyen pasik írjanak akik hasonlóan élnek anélkül hogy sokan sértődős leveleket irnának?

2023. dec. 28. 09:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Diplomám van, hitelem nincsen, saját házam és autóm van, ugyancsak hitel mentes. Független, 2 gyerek édesapja. Érdekelnélek írj!
2023. dec. 28. 09:21
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Általában a társkeresőkön fel lehet tüntetni, hogy milyen párt keresel magadnak és ott bejelölni a végzettséget, foglalkozást. Aztán ebből aki nem ért, vagy nem olvassa el az adatlapot, az így járt. Annak idején, valamikor az őskorban, amikor még társkeresőztem mindig elolvastam az adatlapot az utolsó betűig, nem csak a képeket nézegettem, aztán ha láttam, hogy nem felelnék meg, akkor tovább léptem. Én megtudtam ezt csinálni, akkor más is megtudja!
2023. dec. 28. 09:23
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem lehetne csak így egyszerűen, lényegretörően odaírni?? Mit vársz a finomkodástól, a tereléstől? Talán attól félsz, hogy ha kiírod ahogy van akkor sok a tiéddel egyező egzintenciájó pasinak is instant kuka leszel a mentalitásod miatt?? Hát ez van, vállald magad ahogy vagy!
2023. dec. 28. 09:24
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Diplomás nőnek erre nincsen saját ötlete? Gyakorikerdeseken kell megkérdeznie ?

🤔 valami itt nem kerek.

2023. dec. 28. 09:27
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
Sajnálom azt a férfit aki veled lesz majd.
2023. dec. 28. 09:29
 6/19 anonim ***** válasza:
10%
Térjünk ki a szex részére a dolognak, ugye találsz egy hozzád hasonló egzisztenciával rendelkező férfit, de csak egy 10-11 cm van a gatyeszban, unalmas vele a szex, szinte nem is érzel semmit, akárhogy próbál technikázni, semmi, nulla, egy idő után szakítás lesz a vége. Találsz egy rosszabb egzisztenciával rendelkező mukit, akinek van egy tisztességes szerszáma, amivel úgy megszeretget, hogy azt se bánod, ha munkanélküli segélyekből tengődik. :) Így gondolnál rá: "Csórónak csóró sajnos, de a farka, hmm, az igen! Megtartom ezt a pasit!"
2023. dec. 28. 09:32
 7/19 anonim ***** válasza:
43%

Ellégé nehéz ezt így kivitelezni ilyen applikáción, mert oda nem nagyon van esély, hogy ezek a személyek megjelennek és tartós kapcsolatra is vágynak én azt tanácsolom menj olyan programokra , olyan közösségbe ahol a saját szintedet megtalálod és csak úgy indulj meg neki , mint egy fajta szociális hálót akarnál felépíteni barátoknak aztán a többi alakul az magától. :3 ♥ És így legalább egyfolytában személyes reakcióját viselkedését is megismered közben meg, hogy van e- valakije , s közben jól érzed magad mert a teremben aki szingli szinte biztos a te szinted lesz és lesz esélyed náluk persze , csak szimplán haveri szinttel beszélgetni aztán aki nyitott a többre azzal ismerkedni rendesen. Egyszerűbb szerintem így megtalálni ezeket a preferenciával rendelkezőket a tanácsom alapján, mint a neten ahol nagyobb eséllyel csak semmit nem tudd felmutatni . :3 szeretném ha eleve ilyen helyre járnál el ahova olyanok járnak el, mint te.

29N

2023. dec. 28. 09:33
 8/19 anonim ***** válasza:
25%

4, NA pont ez az :D Elő is léptették, de ezt meg kell kérdezni az internettől ... :D Gondolom akkor mit kellett tenni azért az előléptetésért.

De hogy ne legyek egy bunkó, hanem válaszoljak is.

"Egyetemet végeztem, azóta egy munkahelyen dolgoztam.Már elő is léptettek.Van egy új autóm igaz hiteles de tavaly vettem. Lakásom saját. hogy hasonló egzisztenciával keressenek csak pasik"

Nehéz volt ugye?

2023. dec. 28. 10:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: sehogy. Hosszabban: Leginkább sehogy. Mármint ki lehet, de mindegy mit írsz ki, így is fog próbálkozni, aki nem ilyen. Miért? Mert van egy réteg, akit nem érdekel, egy másik réteg aki annyira el van keseredve, hogy Manyi nénire is ráír csak mert luka van. Illetve egy olyan réteg is, aki azt gondolja, az ő farka majd megváltja a világot. Ők szoktak akár még leszbikusoknál is bepróbálkozni. Szóval nőként elkerülhetetlen a kéretlen üzenet, mindegy mit írsz ki.
2023. dec. 28. 10:17
 10/19 anonim ***** válasza:
48%

Lakást anyu vette?

Milyen autód van?

2023. dec. 28. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!