Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is idegesít a ez "nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is idegesít a ez "nem az nemet jelent" fenyegetőzés hogy a férfiakból teljesen kiírtják az udvarlási szándékot és szinte egy kalap alá veszik az erőszakoló pszichopatákkal?

Figyelt kérdés
Az a legjobb hogyha két ember egyből szimpatikusnak látja egymást és dúl a szerelem, de ilyen általában ritkán alakul ki. Vannak olyan helyzetek hogy ilyen nem jön össze az ember életében, hát ilyen helyzetben mit tehet minthogy udvarol a kiszemelt hölgyeménynek, csakhát divatba jött ez a szinte férfiellenesnek mondható a nem az nemet jelent diktátum és minden olyan férfit aki a visszautasítás után még próbálkozna zaklatónak bélyegeznek, lehet bármilyen próbálkozás még, ha kedvesen csinálja egyenértékű lesz egy erőszakolóval. Értem én hogy senki nem akar rossz kapcsolatban élni, de születtek már jó kapcsolatok abból, hogy a kiszemelt hölgynek nem jött be annyira, de idővel szerelmes lett a férfibe. Ez a nem az nemet jelent fölényeskedő, a világot teljesen leegyszerűsítő szellemiség tagadja azt, hogy a szimpátia idővel is kialakulhat. Csomó olyan nőt látok akik elmúltak harminc évesek és büszke macskásnénik lettek, tipikusan olyan nők akiknek semmi se elég, ha valaki udvarolni mer nekik felvannak háborodva és fenyegetik a férfiakat. Ilyen erővel lassan az is zaklatás lesz hogyha a nő szemébe nézek. Persze vannak vörösvonalak, ha van párja vagy szimplán egyáltalán nem akar kapcsolatot akkor hagyjuk békén, ha viszont társat keres és esetleg nem vagyok neki annyira szimpi hagyj ne legyek már egy zaklató állat hogyha elsőre nemet mond.
2024. aug. 10. 13:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok neki annyira szimpi hagyj ne legyek már egy zaklató állat hogyha elsőre nemet mond."

De, az vagy.

2024. aug. 11. 19:38
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
De hát ezaz... hiába mond tisztán és érthetően nem-et, ha utána meg válaszol a messenger üzire, és like-olja a képedet... mi ez???
2024. aug. 12. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!