Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az párom anyja fenyegetőzik, elhord mindennek mit tegyek?
Több mint egy éve vagyunk együtt a párommal, jó ember ismerő vagyok, már akkor láttam az édesanyján hogy nem kedvel mikor először találkoztam vele.(Minden exbarátnőjével ezt csinálta)Nővér vagyok, ismerem az embereket.
Már első találkozásnál megjegyezte hogy milyen magas vagyok és hogy van rajtam plusz kiló, csak nem ilyen finoman jelezte. Ez nem esett jól, amit a párom jelzett is felé.
Később, mindent kitalált az anyja, hogy én megcsalom a főnökömmel (nő a főnököm) meg, hogy túl sok a férfi ismerősöm. Szemembe mindig mézes mázos, de a páromat folyamatosan próbálja ellenem uszítani. A párom ebben nőtt fel, az anyja sokszor megverte őt is illetve a nővéreit is, olyan dolgok miatt hogy pl.cukrot kért a kakaójába. Ezeket a párom nagymamájától tudom, illetve azt is, hogy mikor párom anyukája kicsi volt volt egy kislány az utcában akit nem is ismert, csak nem volt neki szimpatikus és mindig véresre verte kiskorában, illetve kiscsirkék nyakát csavarta ki hobbiból.
Nos, tegnap úgy alakult, hogy hallottam egy telefonbeszélgetést amiben engem ócsárolt, aztán édesapámat(akivel sosem találkozott) És elkezdett minket cigányozni (nem vagyunk azok, csak apának egy képe van fent facebookon és az nyaraláskor készült, nyílván barnult a nyaralás során) és egyéb dolgokkal szidta a családom.
Én közöltem az anyjával, hogy ez nem így van és hagyjon békén. Majd az anyja ordított a telefonba, hogy elmegyek és kitépem a hajad te büdös krva, meg hogy akkorát rug rajtam, hogy akkorát esek amekkora darab vagyok és stb. Azóta is zaklat, ír, hogy hiába vagyok szép ha egy disznó vagyok, meg hogy én teszem tönkre a fiát.
180 cm vagyok és 90 kg.
Mindig főzök ha megyek hozzájuk 3 fogásos kaját, viszek ajándékot, a páromról gondoskodom, adok magamra és az életemre.
Az édesapja alkoholista lett emelett a nő mellett, de ennek ellenére jófej, és ő szeret.
De ezt most nemtudom hova tenni, gyomoridegem van, sírnék legszívesebben csak...Nemtudom mit tegyek, párom próbált megvédeni, de csak az anyja nem küldheti el a francba.
15 éves koromig vertek a fiuk az iskolában, mert nem volf cicim és magas voltam. Lilára verték a mellemet és hasba rúgtak mindig.
Nem tartom magam sokra, de figyelek a külsőmre, edzeni járok, kalóriát számolok. Sminkelem maga, a hajam sosincs lenőve. Igyekszek jót cselekedni, a betegeim imádnak, rengeteg embert hoztam már vissza a halálból. Nemtudom mit tettem az anyja ellen amivel ezt érdemeltem ki, de borzasztó érzés. Az önbizalmam a nullával egyenlő jelenleg, teljesen kivagyok lelkileg...fogalmam sincs mit tegyek, szeretem a párom borzasztóan, de ezt az én lelkem nem bírja ki..
Ha ez mind igaz, akkor mégis mit lehetne csinálni vele, azon kívül, hogy kerülöd?
Merre laktok, hogy ennyire elterjedt a fizikai sérelem?
Nos, sajnálom a nehéz teenagerkorod, sajnos úgy tűnik egyszerűbb ágyú emberekkel voltál körülvéve.
Az anyósodról: Egyszerűen zárd ki az életedből, és ne menj oda többet, mást nem tehetsz. Esetleg nevelő célzattal kitéphetnéd te a vén szutyok haját, de gondolom azt nem szeretnéd.😃
A párodnak meg érdemes ezt úgy kommunikálni, hogy szereted, fontos a kapcsolat, nem kéred, hogy forduljon el az anyjától miattad, de többet ne várja tőled, hogy találkozz az anyjával.
Sok szerencsét.
Ne magadat hibáztasd. Én is hasonló helyzetben voltam, én is sokáig magamban kerestem a hibát, hogy biztos én csináltam valamit rosszul, vagy vaj van velem, de nem így volt, és nálad sincs így.
Nálunk csak egy megoldás volt: megmondtam a páromnak, hogy őt nagyon szeretem, sokmindent képes lennék elviselni a kapcsolatunkért, de ez így tovább nem megy, vagy megmondja az anyjának, hogy fejezze ezt be, vagy pedig szakítunk, mert nem fogom magam felőrölni egy idióta anyós miatt. Párom többször is próbálta vele megbeszélni, nem sikerült elérni változást, úgyhogy én anyóst letiltottam mindenhol, felőlem azt mond amit akar, nem érdekel. Párom pedig 2-3 havonta hazamegy pár órára hozzájuk, de amint engem kezd szidni, hazajön. Az anyja természetesen engem hibáztat, hogy miattam ment tönkre a kapcsolatuk, de párom is látja, hogy ez nem igaz. Senki nem bír anyóssal sajnos, vannak ilyen típusok. Kitartás!
"de csak az anyja nem küldheti el a francba."
Miért is nem??????????
Elvileg veled él! Nem az anyjával! Miert foglalkozol vele????
Ha a pasi nem hajlandó kiállni az anyja ellen, miért is vagy vele?
Kívancsi vagyok!
Nem ertem, hogy nőként valaki hogyan értékelheti magát annyira alul, hogy leáll egy ilyennel, aki még arra sem képes, hogy kiálljon érte
Légyszi, tedd meg hogy csak azért is idegesíted meg belenevetsz a képébe!
Ne érdekeljen, szard le, nevess rajta, legalább mégjobban lejáratja magát. Szerintem ez a viselkedése már annyira szánalmas, hogy nevetséges 😅
Nahm nehogy már sirjál a vén hárpia miatt.. Ne add meg neki azt az örömöt hogy lássa hogy kikészit..
Mond meg a párodnak hogy állicson az anyján mert nem lesz jó vége..
Tanuld meg megvédeni magad.. Szépen mosolygosan is lehet leépiteni... Ha az én anyósom lenne adnék neki asziszem... Nő létemre nekem nagy szám van... Van neked is csak használd nyugodtan...
Amilyen az adj isten olyan a fogadj isten ;)
Atyaúristen... anyuka pszichopata.
Te tiltsd le mindenhol, nem vagy kötelező hallgatni-olvasni a mocskolódását.
Illetve de, a fia is elküldheti a francba, attól hogy a gyereke. És? Akkor nem melléd kéne állnia, amikor az anyja undorítóan viselkedik vele? Nem tartozik neki semmivel, azért mert kinyomta magából anno, hogy utána őt is üthesse meg terrorizálhassa. Hagyjuk már ezt a "mégis csak az anyja". Érdekes, anyuka amikor ütötte a gyerekeit és most is igyekszik az életét tönkretenni, neki nem ugrott be, hogy ja ő egy anya.
Ez egy idióta.
Zárjátok ki az életetekből.
Én az első alkalommal, amikor ócsárolni merészel, elküldtem volna úgy a retkes fenébe, hogy attól koldul, nemhogy még három fogásos kajákat vigyek neki. És utána megmondtam volna az édes fiacskájának is, hogy ha nem állítja le, és nem kezd vele valamit, akkor vele is szakítok, mert ilyen mérgező hárpiára nekem nincs szükség az életemben. Azért ekkora a pofája annak a némbernek, és azért egy bántalmazó gyökér, mert senki nem száll vele szembe: a férje egy alkoholista papucs lett ahelyett, hogy elvált volna és kimenekítette volna a gyerekeket, ami kutya kötelessége lett volna.
Szedd össze a maradék kis önbecsülésedet, és állj a sarkadra: nem ezt a szemétdombot, bántalmazást, mocskot érdemled. Ennél tuti értékesebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!