Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a parjanak van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a parjanak van az elozo kapcsolataban gyerek, ott milyen a viszony a parod es a gyereke anyja kozott?

Figyelt kérdés
Paromnak van egy kisfia a elozo kapcsolatabol. Allitolag bekeben valtak el es semmilyen a kapcsolatuk. Multkor lattam a messenger uzenetben, hogy a mi kozos lanyunkrol kuld kepet at neki. En ezt furcsanak tartottam, de nem szoltam. Ez normalis? Ilyenkor nemcsak a kozos gyerekrol kene csak tartani a kapcsolatot? Vagy nincs benne semmi? Neki nem szoltam, mert kicsit "ossze vagyok zavarodva" es nem szeretnek feleslegesen vitat generalni.
2021. jún. 17. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs benne semmi abszolut.van 2 gyereke, mindketto hozza tartozik, kuldott képet, ennyi.

Én a macskámrol is szoktam. Semmi jelentosege caak annyi hogy epp vele vagyok vagy epp ez vagy épp az es ennyi

2021. jún. 17. 08:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Zavar h emberi inzelligens modon kezeli a gyermeke edesanyjat?

Gondold el h ha ti szeentek milyen jo lesz h nem fog acsarkodni.

A gyereknek nagyon jo ha a szulei ilyen viszonyban vannak egymassal. Nem serul annyira a valas miatt.

2021. jún. 17. 08:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ertem. Nem, annak orulok, hogy nincs haboruzas kozottuk. Csak kivancsi voltam, hogy mashol, ahol ugyanugy nem rossz viszonyba mentek szet, ott milyen maradt a kapcsolat. Ezt az egyet furcsallottam, hogy a mi kozos lanyunkrol kuldd at neki kepeket.
2021. jún. 17. 08:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne furcsalld. Hozza tartoznak johogy kuld. Ő is az élete resze.

Volt baratom is kuldott a gyerekeirol nekem kéoeket mikor jártunk, akiket otthagyott a p.csába és magas ívben le is sz.r. mégis kuldte a képeket roluk milyen bájosak meg minden mintha érdekelné mint apa. :D

2021. jún. 17. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is barátok vagyunk a volt férjemmel. Neki nincs kapcsolata, de ha lenne biztos én is szívesen megnézném a gyerekét. Hiszem valóban barátok vagyunk. Jó, ha nem lenne a közös gyerekünk, ez a "baráti" viszony valószínűleg szépen a semmibe süllyedne, hogy túl tudjunk lépni és újra kezdeni, de a gyerek miatt ez már örökre megmarad. Amit leírsz, abban semmi furcsa nincs.
2021. jún. 17. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiam apukájának új kapcsolatában született kisbaba. Küld át róla fotót, videót, sőt mikor egyszer álltam a kapujukban, mert mentema kisfiamért, anyuka hozta ki a kisbabát hozzám: "bemutatkozunk". Nekem nagyon jól esett.
2021. jún. 17. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem furcsa, tudván hogy jó viszonyban maradtak. Egyrészt valahol természetes hisz mindkettő a gyereke, másrészt úgy gondolom valahol automatikus is. Meg kedves. Büszke rá, az övé. Nincs ebbe semmi:)
2021. jún. 17. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért tartod furcsának? Önmagában az a tény is furcsa neked, hogy jó kapcsolatban maradtak, vagy csak a képküldés zavar?
2021. jún. 17. 16:39
 9/10 A kérdező kommentje:
#8: Csak a kepkuldes. Azt hittem ilyenkor csak a kozos gyermekrol "szokas" beszelni es eddig abban a hitben voltam, hogy csak arrol volt szo. Csak lattam ezt ugye es meglepodtem.
2021. jún. 17. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9: ha jó kapcsolatban maradtak, az mindenre kiterjed, nem korlátozódik a közös gyerekükre. Örülj neki, mert ez szerintem azt jelenti, hogy az ex is maximálisan továbblépett, és ezért érdeklődik a ti gyereketek iránt.
2021. jún. 18. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!