Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy ismerősötök, barátotok akinek jól néz ki az anyja ti rámozdulnátok, persze ha szingli a nő. és olyan helyzetben mit lehet tenni ha a barátnőtök anyja rátok van állva? 22/f
25 éves voltam, az akkori "szeretőm" 23. Megbeszéltük, hogy átbuszozok hozzá este, írta hogy menjek fel addig hozzájuk míg végez a munkában, anyukája otthon lesz. (Mivel csak így volt buszjáratom.) Becsengettem, beengedett. Egy szál köntös volt rajta megkötve és egy papucs.(Korábban is volt, hogy direkt egy szál tangában mászkált át a szobán.) Épp vörösbort ivott, megkínált, koccintottunk majd beinvitált a szobájába TV-zni. (Ott úgy volt, hogy a TV-vel szemben rögtön a francia ágy helyezkedett el.) Alapból hanyatt feküdt, nem csak leült, mondta hogy feküdjek mellé. Nézzük a TV-t egyszercsak a mellkasomra tette a fejét a hasamra pedig a kezét (úgy, hogy a pólóm alatt a kisujja már a nadrágomnál kopogtasson.)
Egyre lejjebb vándorolt a keze, ekkorra már teljesen merev lettem. A másik kezével pedig kibontotta a köntösét. Lejjebb csúsztam és vadul megcsókoltam. Aztán kicsomagolt és elkezdett szopni, de még hogy, mondtam hogy jobban csinálja mint a lánya. Utánna meglovagolt, őszintén szólva jól bírom az ágyban, de itt a szituáció miatt vagy én nem tudom, jó kb 4 perc lehetett ez az aktus része és kimeszeltem vonyítva. Ennek a szeretőmnek a 20 éves húgával is lefeküdtem 2 hétre rá kb. Kint cigizgettünk az erkélyen, rövid szoknyában volt és leült a székre feltett lábakkal úgy, hogy nem volt rajta bugyi és hát b@szosan nézett rám, ezt nem tudom másképp megfogalmazni. Mikor elszívta odajött, előre engedtem az erkélyajtón. A szobája ajtajából visszatekintve kérdezte, hogy na, nem jössz? Hogy a viharba ne! Kicsit hosszú lett a válaszom. Fontos! Szeretői kapcsolat volt, mert én már az elején tudtam, hogy ő is félre kúr, de nekem ez jó volt így! Boldog békeidők. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!