Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is idegesít a ez "nem az nemet jelent" fenyegetőzés hogy a férfiakból teljesen kiírtják az udvarlási szándékot és szinte egy kalap alá veszik az erőszakoló pszichopatákkal?
A „nem” azt jelenti, hogy lehet csak kéreti magát. Tapasztalat.
Majd ha rendőrrel meg feljelentéssel fenyeget, na az már tényleg nem csak kéreti magát.
De cserébe persze ismerkedhetsz egyszerre több emberrel is, megengedem. Mert tényleg gáz lenne ilyen „lehet” típusúakkal lefoglalni magadat.
Ferfikent kerdezem: ha a nő azt mondja tisztán es erthetően h nem és még egy alap szimpatia sincs meg akkor minek kell teperni?
Ez fordított esetben is idegesítő lenne
Ha valakinek szimpatikus vagy, az nem fog nemet mondani a kozeledesedre. Ha valaki nemet mond, akkor vagy jatszmazik (ilyen emberrel ne gyere ossze), vagy nem kellesz neki.
A nem az nem.
Mivel a noi nem fizikailag gyengebb, engem pl megremit, ha valakinek nemet mondok es tovabbra is jon utanam, mert igazabol “barmit tehet”, nem tudom megvedeni magam vagy fizikailag tenyleges ellenallast tanusitani.
A nem az nem, vesd az eszedbe.
Sosem mondtam nemet egy olyan ferfinek, aki igy vagy ugy szinpatikus volt.
Engem meg azok irritálnak, akik nem képesek felfogni, hogy valakit nem érdeklik. Ezt férfiként mondom.
Lehet természetesne udvarolni, azzal, aki hajlik rá.
Már elolvasva is egy nyomulós idegesítő pasinak tűnsz kérdező. Aki nem akarja elfogadni, hogy egy nő el tudja dönteni, hogy taszító vagy neki, nem akar veled beszélni, nem akar veled ismerkedni, de te csak azért is nyomulsz, hogy te udvarolni akarsz! Miért nem udvarolsz valakinek, aki fogadja a közeledésed?? Ha nincs ilyen, akkor ne a nőkre mutogass, hanem nézz magadba, hogy mi a gond.
Az is gáz, hogy te szeretnél párt találni, erre itt is már a 4. mondatodban elkezded fikázni a nőket, akiknek elvileg udvarolsz, hogy ők mennyire gázak, 30 év felett, meg milyenek... Akkor miért nem hagyod őket békén? Nekik már van annyi önismeretük, hogy tudják, hogy milyen pasi nem kell nekik, nem kell neked udvarolgatnod. Keresnek ők párt, de nem téged. Nem úgy megy az, hogy valaki párt keres, akkor rögtön el kell fogadnia valakinek az udvarlását, akivel szóba sincs kedve állnia, mert te épp ott vagy! Nem mindenkinek vonzó mindenki, és nem az erőszakos nyomulással leszel az. Ha valaki bejön nekünk, és nincsenek lelki problémáik, akkor neki nem fogjuk azt mondani, hogy "nem és kész"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!