Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is idegesít a ez "nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is idegesít a ez "nem az nemet jelent" fenyegetőzés hogy a férfiakból teljesen kiírtják az udvarlási szándékot és szinte egy kalap alá veszik az erőszakoló pszichopatákkal?

Figyelt kérdés
Az a legjobb hogyha két ember egyből szimpatikusnak látja egymást és dúl a szerelem, de ilyen általában ritkán alakul ki. Vannak olyan helyzetek hogy ilyen nem jön össze az ember életében, hát ilyen helyzetben mit tehet minthogy udvarol a kiszemelt hölgyeménynek, csakhát divatba jött ez a szinte férfiellenesnek mondható a nem az nemet jelent diktátum és minden olyan férfit aki a visszautasítás után még próbálkozna zaklatónak bélyegeznek, lehet bármilyen próbálkozás még, ha kedvesen csinálja egyenértékű lesz egy erőszakolóval. Értem én hogy senki nem akar rossz kapcsolatban élni, de születtek már jó kapcsolatok abból, hogy a kiszemelt hölgynek nem jött be annyira, de idővel szerelmes lett a férfibe. Ez a nem az nemet jelent fölényeskedő, a világot teljesen leegyszerűsítő szellemiség tagadja azt, hogy a szimpátia idővel is kialakulhat. Csomó olyan nőt látok akik elmúltak harminc évesek és büszke macskásnénik lettek, tipikusan olyan nők akiknek semmi se elég, ha valaki udvarolni mer nekik felvannak háborodva és fenyegetik a férfiakat. Ilyen erővel lassan az is zaklatás lesz hogyha a nő szemébe nézek. Persze vannak vörösvonalak, ha van párja vagy szimplán egyáltalán nem akar kapcsolatot akkor hagyjuk békén, ha viszont társat keres és esetleg nem vagyok neki annyira szimpi hagyj ne legyek már egy zaklató állat hogyha elsőre nemet mond.
aug. 10. 13:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

A „nem” azt jelenti, hogy lehet csak kéreti magát. Tapasztalat.

Majd ha rendőrrel meg feljelentéssel fenyeget, na az már tényleg nem csak kéreti magát.

De cserébe persze ismerkedhetsz egyszerre több emberrel is, megengedem. Mert tényleg gáz lenne ilyen „lehet” típusúakkal lefoglalni magadat.

aug. 10. 14:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ferfikent kerdezem: ha a nő azt mondja tisztán es erthetően h nem és még egy alap szimpatia sincs meg akkor minek kell teperni?

Ez fordított esetben is idegesítő lenne

aug. 10. 14:03
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha valakinek szimpatikus vagy, az nem fog nemet mondani a kozeledesedre. Ha valaki nemet mond, akkor vagy jatszmazik (ilyen emberrel ne gyere ossze), vagy nem kellesz neki.

A nem az nem.

Mivel a noi nem fizikailag gyengebb, engem pl megremit, ha valakinek nemet mondok es tovabbra is jon utanam, mert igazabol “barmit tehet”, nem tudom megvedeni magam vagy fizikailag tenyleges ellenallast tanusitani.

A nem az nem, vesd az eszedbe.

Sosem mondtam nemet egy olyan ferfinek, aki igy vagy ugy szinpatikus volt.

aug. 10. 14:16
 4/22 anonim ***** válasza:
19%
Nő vagyok, van ebben is valami, igen, de ami szerintem rosszabb, az ez az itt se kezdeményezz, mert..., ott se, mert..., kb. sehol se, zaklatás, metoo. Tök jól leszoktatták a férfiakat lassan már arról is tényleg, hogy a szemünkbe nézzenek. Nyilván ez így nagyon kényelmes azoknak a nőknek, akiknek működik az online ismerkedés vagy élőben van erre alkalmas társaságuk, mert így akkor mindenki más békén hagyja őket. Csak mi meg, akiknek nem megfelelő terep a net és társaságunk sincs, jól megszívtuk ezzel, mert senki nem mer odajönni, megszólítani, kezdeményezni. Nézegetjük egymást vagy már azt sem, aztán mehetünk haza a macskához, kutyához, egyéb kedvenchez... 😒
aug. 10. 14:18
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Engem meg azok irritálnak, akik nem képesek felfogni, hogy valakit nem érdeklik. Ezt férfiként mondom.

Lehet természetesne udvarolni, azzal, aki hajlik rá.

aug. 10. 14:18
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem, engem az idegesít, amikor 128. kedves visszautasításra sem értik meg az ilyen férfiak, mint te. Letiltogatni, bunkózni meg nem szeretek, eleve ált. olyan pasikról van szó az én esetemben, akikkel amúgy is összefutok itt-ott, lehetne tök jó haveri viszony, de nem, ehelyett sokszor kellemetlen helyzetbe hoznak. Kérdező, csak mondom, hogyha egy nő meggondolja magát, tudja később jelezni, szóval, semmi nem indokolja ezt az erőszakos nyomulást. Csak azt fogod elérni vele, hogy amelyik nő eddig kedvelt is, az is a halál f.szára fog kívánni. A nemet mondás nem férfiellenes dolog, pusztán van a nőknek is szabad akaratuk, és nem kötelező esélyt adni párkeresőként sem. De tényleg, menj már a fenébe, te háborognál a legjobban, ha vmi számodra ronda és unszimpatikus nő rád akaszkodna, bármibe lefogadom!
aug. 10. 14:22
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
A nem az nem. És már régen rossz, ha odáig fajult a dolog, hogy nyíltan kell nemet mondani. Nem tűnik fel, hogy nem vevő rád a nő?
aug. 10. 14:59
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted az nem fölényeskedő, ha az egyik fél felül akarja bírálni a másik döntését, hogy nyitott-e az udvarlásra? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy hiába nem akar, nem tudja mi a jó neki. Ez mi ha nem fölényeskedés és lekezelés?
aug. 10. 15:04
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

Már elolvasva is egy nyomulós idegesítő pasinak tűnsz kérdező. Aki nem akarja elfogadni, hogy egy nő el tudja dönteni, hogy taszító vagy neki, nem akar veled beszélni, nem akar veled ismerkedni, de te csak azért is nyomulsz, hogy te udvarolni akarsz! Miért nem udvarolsz valakinek, aki fogadja a közeledésed?? Ha nincs ilyen, akkor ne a nőkre mutogass, hanem nézz magadba, hogy mi a gond.

Az is gáz, hogy te szeretnél párt találni, erre itt is már a 4. mondatodban elkezded fikázni a nőket, akiknek elvileg udvarolsz, hogy ők mennyire gázak, 30 év felett, meg milyenek... Akkor miért nem hagyod őket békén? Nekik már van annyi önismeretük, hogy tudják, hogy milyen pasi nem kell nekik, nem kell neked udvarolgatnod. Keresnek ők párt, de nem téged. Nem úgy megy az, hogy valaki párt keres, akkor rögtön el kell fogadnia valakinek az udvarlását, akivel szóba sincs kedve állnia, mert te épp ott vagy! Nem mindenkinek vonzó mindenki, és nem az erőszakos nyomulással leszel az. Ha valaki bejön nekünk, és nincsenek lelki problémáik, akkor neki nem fogjuk azt mondani, hogy "nem és kész"....

aug. 10. 15:26
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
Ne félj, az élet majd megtanit erre a leckére. Az utadba küld egy meleg férfit aki szemet vet rád, vagy valami hasonló.
aug. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!