Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is idegesít a ez "nem az nemet jelent" fenyegetőzés hogy a férfiakból teljesen kiírtják az udvarlási szándékot és szinte egy kalap alá veszik az erőszakoló pszichopatákkal?
Azt kéne te nagyon "bölcs" kérdező hogyha a nő kijelenti, hogy NEM AKAR TŐLED SEMMIT akkor illene békénhagynod.
Mindegy, hogy miért mondta, az a fontos, hogy kimondta és el kéne fogadni a döntését.
Azt akarod, hogy feljelentést tegyen ellened? Akkor oké! 😂
Én mindig azt a tanácsot kaptam hogy menjek el ide, menjek el oda, menjek el amoda... hívnak a rokonok, hívnak az ismerősök is. Én nem megyek. Sőt, már mondták a netes ismerősök is hogy hátha lesz egy szimpatikus nő akit megismerhetek.
Szerintem ma 2024-ben lehetetlen élőben ismerkedni. És nem, még a jó külső sem elég. Egyszerűen minden nő zaklatásnak éli meg ha egy férfi egy sziánál többet szól hozzájuk és menekül.
Valljuk be, így azért nehéz ismerkedni a neten kívül. Én hinni akarok abban hogy valakinek ez bejön, de ha valaki egyedül van, és nincsenek barátok, a "csorda", akkor elég karcsú esély van rá hogy lesz egy értelmes szimpatikus nő.
Nem lehet ma 2024-ben élőben odamenni egy nőhöz, ez a tapasztalatom. És igen, én is ebben a cipőben járok, nem hiányzik hogy zalkatónak nézzenek mert egy sziánál többet mondtam. Ezért marad a net.
U. I.
A #4-esnek igaza van.
15: 4-es voltam, alapvetően otthonülős típus, engem is mindig ezzel bszogattak, hogy hát el kell járni otthonról, nyilván nem fog becsengetni... Haha. Hahaha. Ezt többször leírtam már: 2 hónapja minden hétvégén "jelenésem" van egy strandon. Mi lehetne alkalmasabb hely, hogy történjen valami? Hisz ez nem egy Lidl kassza vagy más hasonló. Nos, jelentem, SEMMI! Úgy, hogy egyedül üldögélek, nem kartávolságra másoktól, hanem azért messzebb, hogy ne legyen "közönség", fülem nincs bedugva, nem a telefont bámulom, figyelek, keresem a szemkontaktust. Ugyanezt tapasztaltam, csak egy alkalom volt, nem rendszeres, egy kisebb fesztiválon. Akkor?
Köszszépen, hogy sikerült elriasztani a férfiakat a kezdeményezéstől. 😠 Legalább ugyanilyen kilátástalanságot, örök egyedüllétet kívánok cserébe az ezt nyomató "kolléganőknek" is! Csak persze nekik sosem lesz ilyen problémájuk. Más meg így járt, viselje el (csendben, emelt fővel persze!), ő járulékos veszteség cserébe az ő nyugalmukért. ... 🖕
Jópár olyan randim volt lányokkal, amikor első blikkre benyomták: köszi, inkább nem, vagy gondolkodik rajta.
Oké, hagytam akkor.
Majd x idő múlva rámír, hogy mi a helyzet, lenne kedvem még 1x randizni?
Következőnél is gondolkodik....
És akkor a 3. randi, ahol már történik is valami.
De ez a forgatókönyv már nem 1x fordult elő, erre mondják azt, hogy van az a női "nem"
Ez azért tényleg durva. A nők minden lehetséges dolog miatt kioffolják a férfiakat mert "a férfiak egytől egyig lusta herék, hűtlenek, nem egy szinten vannak ne hogy már még szóba álljanak velük" és a férfiak közeledni se mernek nehogy még a végén perverz, erőszakos majmok legyenek.
De aztán itt is megy a picsogás, hogy a nekik tetsző férfiak nem hívják el őket randira, milyen tutymutyik, ergó megint a férfiak a rosszak.🤣🤣🤣
#16 ugyanígy én se járok sok helyre (Lidl, munkahely, évente párszor strand), de kb. fordítva de ugyanezt láttam. Vagy társasággal jönnek, esakkor ugye nem illik zavarni. Vagy "nem azért vagyok itt hogy ismerkedjek". Ja, bocsánat.
És akkor ez szépen beépül az emberbe mint egy reflex. Figyelnék én, szeretném én is megélni hogy beszélgessek egy jót valakivel aztán megadjuk egymás Face profilját, stb. De valahogy ebben kezdek kételkedni.Pedig sok csinos nő van, és azért én sem egy kukában élek. 😅
Navyon ritka az amit a #17-es ír. Ahhoz hogy ilyenek történjenek szerintem kell egy kis alkohol is, szóval egy szórakozóhelyen, vagy valami feszten ehy baráti társasággal ESETLEG elhiszem. De buszon, boltban, strandon aligha.
Nehéz kiszúrni az "alkalmas" pillanatot. 🤔
A nem az NEM - ennyi.
Exem pont ez miatt erőszakolt meg, mert szerinte "kéretem magam" és a nem az áh, "megjön a kedvem". Any...dat azt.
Félek azoktól a férfiaktól, akik a világos nemet igennek vagy talánnak veszik, mert nőként NEM VAGYOK KÉPES megvédeni magam.
Vagy ha nagyon nem száll le rólam, akkor tkön rúgom és telibefújom paprikaspray-vel.
Ja, akkor meg hisztizik, hogy én mekkora rbnc vagyok.
Bocs, fenyegetsz, akkor próbálok védekezni és így. Eszközökkel, mert fizikálisan sokkal gyengébb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!