Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napja elbucsuztam tole de rossz dontes volt, azota nem ir. Fog irni?
Tudni kell rolam hogy nagyon hirtelen vagyok es ezert bucsuztam el tole.
Tobb mint egy honapja ismerjuk egymast, talalkoztunk 3x. De voltal dolgok amik nem tetszettek nekem, es en nem gondolkoztam, hirtelen elbucsuztam tole, es magamra fogtam az egeszet, hogy velem van a baj, mert ugy erzem nem akar engem, tudom hogy nem fogok neki hianyozni stb, ilyeneket irtam neki, hogy ne is probalkozzon mert en ugy ereztem akkor, veget akarok vetni az egesznek. Azt is irtam neki rosszul vagyok lelkileg, ami igaz is.
Eltelt 5 nap, nem ir azota sem..
Nagyon hianyzik, es rossz dontes volt ilyen hirtelen elbucsuzni tole..mikor veszekedtunk parszor akkor is ezt csinaltam egybol azt irtam a vegen hogy szia, ezert is mindig haragudott. Biztos hogy most is haragszik ram.
O volt a kis feny az eletemben, szuksegem lenne ra..
Hibaztam, es nem tudom fog e irni vagy nem..az a baj tulsagosan kimutattam neki hogy akarom ot es tudja hogy ugyis irni fogok neki. Pedig ez pont az a helyzet, ahol megtudna mutatni hogy szamitok neki. De nem teszi.
Amugy nagyon akart engem.
Nem tudom mit csinaljak.
Es aki azt irja felejtsem el, keressek mast, az ne is irja..
Nem ilyen vagyok hogy ferfirol ferfire megyek es majd az ido megoldja.
Mellette dontottem amikor elkezdtem vele ismerkedni, csak hibaztam.
Első körben legyél vele őszinte (jár neki).
Második körben számolj el háromig és gondolkodj.
Harmadik körben szakadj le róla. Légy kapcsolaton kívül boldog.
stb
#2 vagyok
Mármint kapcsolatban szakadj le róla. Van ott fény rajta kívül is csak meg kell találni.
Ne haragudj, de szánalmas vagy. Remélem sosem ír többet neked.
Meg kellene tanulni őszintének lenni és nem játszmázni minden másodpercben..
Magyarul hirtelen haragodban, sértettségedben elküldted és most azt várod, keressen?
Nem kicsit vagy elszállva magadtól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!