Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha azért szeretnék elköltözni külföldre, hogy egy nyugati, jól szituált férjem lehessen?

Figyelt kérdés

A számok törvénye alapján erre jóval nagyobb az esélyem Nyugat-Európában, mint Magyarországon.

A gazdasági helyzetünk minden valószínűsséggel csak rosszabb lesz, és én nem szeretnék ebben ragadni.

Ettől rossz ember vagyok?

Gyermektelen, hajadon, egészséges, vékony, csinos, magára igényes 30 éves nő vagyok.

júl. 29. 11:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagy rossz ember, de szerintem túlidealizálod a nyugati életet. Most már nincs akkora különbség, mint 20-30 éve volt.
júl. 29. 11:08
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Kamu szagot érzek,
júl. 29. 11:35
 3/18 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon okosan teszed.

Mindent is elvár a férfi.

Takarítónőt, szakácsot, cselédet.

Semmi gond, viszont neked is legyenek cserébe ugyanúgy elvárásaid.

Gondolom nem szeretnél egy igénytelen, primitív embert szolgálni életed végéig és mellette még semmit nem is tudsz megvenni.

Se szép ruha se finom ételek se étterem semmi.

Tehát a nagy büdös semmiért nem érdemes férfit tartani, jobban mondva azért hogy megnehezítse az életed.

Ráadásul az ismerkedésnél már kimutatják a foguk fehérjét!

El sem titkolják hogy csak kihasználni akarnak, és egy szál virágot sem kapsz soha.

Bár nekem magyar férjem van, de nekünk mindenünk meg van! Nagyon ritka az ilyen férfi!!!

Sok csalódásban volt részem az exeimmel, volt aki egy fagyit is kifizettetett velem, de olyan is volt aki csak simán sajnáltatta magát hogy nincs pénze és egy 200 Ft-os kávéra sem hívott meg.

Cserébe a nagy semmiért hozzám járt meleg vacsorára.

Rendszeresen.

Nagyobb esélyed van külföldön beszámítható férfit találni mert itthon egyszerűen cselédet keresnek csak de nem is becsülnek meg egyáltalán.

júl. 29. 11:56
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem erdekel.
júl. 29. 11:59
 5/18 anonim ***** válasza:
48%

Ha szexelgetni akarsz, akkor pedig arra könnyű találni fiatalt, egészségeset egy egy alkalomra.20-25 éves korosztályban!

Éld ki magad, bulizz sokat és amikor majd komolyat akarsz akkor inkább ne itthon nézelődj mert ezek már nem teremtenek otthont, csak a rinyálás meg a hiszti megy. Akinek esze volt az már rég elhagyta az országot, csak a tehetségtelen , önállótlanok maradtak itt a mama szoknyája mögé megbújva!

júl. 29. 12:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Attól is függ melyik részén laksz az országnak, viszont azt is számításba kell venned, hogy külföldön a kultúra is más és ha nem is lenézik a magyarokat, de sokkal több nem vagy a szemükben mint egy akármilyen ukrán, vietnámi vagy afrikai nő.
júl. 29. 12:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha Magyarországon nem találsz ilyet, akkor ott se nagyon fogsz. Nekem itthon is gazdag pasijaim szoktak lenni.
júl. 29. 13:13
 8/18 anonim ***** válasza:
nem te álmodozó vagy
júl. 29. 13:25
 9/18 anonim ***** válasza:

Magánügyed, úgy cseszed el az életed, ahogy akarod. :D

Vannak hazánkban is jómódú emberek, vállalkozók, pl. én is, de mondom, mindenki azt csinál, amit akar.

júl. 29. 13:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél ezért roosz ember?

Arra viszont figyelj, hogy ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe.

júl. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!