Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nyomulnak a nyugati férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyomulnak a nyugati férfiak?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hallom, hogy mi magyar férfiak bunkók és hímsoviniszták vagyunk. Érdekel, hogy ez az általánosítás mire vezethető vissza?

Jómagam annyit veszek észre, hogy pl, ha a barátnőmmel, vagy a testvéremmel sételok, akkor őket is megbámulják, olykor egyáltalán nem zavartatva magukat, de tetlegességig, vagy szóváltásig nem fajúl a dolgo.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nyugati társadalmakban, hogan "udvarolnak", hogy nyomulnak, hogy szednek fel nőket?

Valaki megosztaná a tapasztalatait? Vagy elmondaná, hogy szerinte miben különböznek, miben jobbak (ha jobbak) a nyugatiak a magyar férfiaknál?

2018. szept. 30. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az első és legfurcsább dolog az volt, hogy kezet fogtak velem. Ezt magyar férfi nem teszi nővel. Itt viszont tök természetes. Úgy éreztem magam tőle, hogy a férfivel egyenrangú vagyok.

Az is tetszik, hogy mindenki közvetlen a másikkal. Ha bemutatkoztunk akkor utána úgy viszonyulnak hozzám mintha 1000 éve haverok lennénk. pl. játszottak egy ismeretlen társast, én csak néztem, erre az egyik férfi hozott maga mellé széket és leültetett és 2-en alkottunk egy csapatot.

Nem számít ha 2x időebb vagy fele annyi mint én, mindenki tegez, beszélget velem.

Tudom ez nem konkrét udvarlás volt. De itthon nincs ilyen közvetlenség a két nem között. A fiúk ügyet csinálnak egy idegen lányból, kinn pedig 1000 éves barátként kezelnek. Olyan közvetlenséggel és nyíltsággal kezelnek ahogy a 8 éve tartó fiúbarátaim sem... pl. ők az istenért nem fognának velem kezet.

2018. szept. 30. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

Tudod, ha ugyanazzal a stílussal odamész egy ilyen nőhöz, akkor az dönti csak el, hogy határozott, és férfias vagy, vagy nyomulós bunkó, hogy az útleveled külföldi e vagy sem.

Ugyanúgy csajoznak ők is, csak más a megítélés:

[link]

2018. szept. 30. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Külföldi párom van (nem azért, mert egy magyarral sem lennék kapcsolatban, hanem mert így alakult). Nem nyomult soha, viszont éreztette, hogy mellettem van, bármit elmondhatok neki, bízik bennem és én is megbízhatok benne. Nem hozott fel szexuális témákat, de elköszönésekkor szorosabban ölelt, a pillantásából sütött, hogy tetszem neki, de nem volt tolakodó. Bókolt nekem, a személyiségemet és a külsőmet is egyaránt dícsérte, de sosem túlzóan és szexuális dolgokért cserébe. Hagyta, hogy fizessem a saját részem és nem bánta, ha néha én hívtam meg erre-arra. Nem volt benne a "toxic masculinity", egyenlő félként kezelt. Amikor úgy hozta az idő, már egyáltalán nem ért meglepetésként az első csókunk, sőt vágytam rá.

Nyilván van ilyen magyar férfi is, és olyan nyugati aki nem ilyen. Ez csak a saját tapasztalatom. Azt is hozzá kell tennem, hogy nyilván nem minden nő reagálna erre úgy, ahogy én tettem.

2018. szept. 30. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

Nekem inkább Afrikai meg muszlim tapasztalatom van. Emberibbek. Magyar társadalom maszkulin. Férfiak nem mutathatjak ki érzelmeiket mert akkor már lenyakasozzak őket. Magyarok bizalmatlanok. Sunyik, nincs hitük,tartasuk, bajban eliszkolnak. Amiben más jól veszi a kanyarokat nekik a nehézség nyűg, szívás, menekülőre fogják. Sertodekenyek. Nagyon szexistak azt viszont kimondjak pfffff. Sajnos anyjuk elkenyztette őket, apai jó minta meg nem volt. Tisztelet a kivételnek. Nagy társadalmi változás kéne nekik.

Viszont jobban lehet velük flortolni. Vág az eszuk jó a humoruk. Tudom h van olyan is akire lehet számítani de az meg nem izgalmas vagy nem ad a kuksehere bepunnyad. Érzelmileg sok a serelmuk és mivel nincs mintha hogy kezeljenek helyzeteket sok zárkózott lesz. És negatív hozzaallasu vagy előítéletes.

Agyban közepesek.

2018. okt. 1. 01:59
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nyugat európai a volt férjem. Amikor megismerkedtünk (egy helyen dolgoztunk pár hónapig) kereste a társaságomat, sokat beszélgettünk. Humoros volt, kedves és intelligens. Azonnal megfogott a stílusa. A lényeg nem is ez volt hanem ami utána jött. Abszolút nem volt hímsoviniszta, a házimunkát mindig felesben nyomtuk, az egyikünk főzött a másik mosogatott. Soha nem voltak olyan megnyilvánulásai amiben felsőbbrendűnek akart volna tűnni és nem volt kisebbrendűségi érzése az én érdemeim miatt sem. Nekem pl van diplomám, eleve művelt vagyok, világirodalom a kisujjamban és ő erre mindig büszke volt. Nem szólt le, hogy ezek vacak, bölcsész dolgok, nem értékesek, hanem örült neki és támogatott mindenben.
2018. okt. 1. 06:36
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Volt pár pocsék randi a hátam mögött. Többségében séta a parkban, kifáradásig, aki elhívott kávézni, az meg úgy kezelte a helyzetet, mintha kilóra megvett volna.

Erre jött egy külföldi férfi, aki pont úgy viselkedett, mint egy klasszikus úriember. Kinyitja az ajtót, előre enged, nem enged fizetni, utána egy kis séta, ahol folyamatosan udvarol, és nem úgy viselkedik, mintha a meghívás elfogadása után nyert ügye lenne. Utàna kocsival elvitt a kedvenc helyére enni, boroztunk, felkért táncolni.

Látszott rajta, hogy azért csinálja, mert ő így érzi jól magát, nem vár cserébe semmit. Csak élvezi az életet, amiben öröm egy jó ital egy szép nő társaságában.

Nem tapiz, nem nyúlkál bunkó módon, csak finoman a derekadra teszi a kezét, tànc közben átkarol. Eleve tudja, hogy egy nőt hogy kell csábítgatni, megpuhítani.

Mintha visszarepültünk volna az időben, a lovag korban.

Egyébként pedig modern felfogású, emancipált férfi. Tud főzni, és ha vasalt inget akar, akkor kér egy vasalót, és nem a nő kezébe nyomja, hogy csináld meg. De fél pillanat alatt megszerel bármit. Nincs női meg férfi munka.

Egyenrangú félként kezelt, ahogy más is írta. De ez nem azt jelenti, hogy majd én cipelem a bevásárló táskát, ő meg nézi.

2018. okt. 1. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:
45%

Érdekes, amit #6-os ír, az akár rám is igaz lenne...

(egy két részlet még meg is lepett, hogy ki kell emelni, mintha az olyan természetes lenne, hogy nem csinálja egy férfi, pl a nyúlkálást)

Mégsem mondhatom, hogy magyar férfiként a magyar nők olyan veszettül értékelnék ezt, ellenben azt gyakran tapasztaltam, hogy mégis a nyomulós, "ki, ha nem én", igazi hím-soviniszták lettek a befutók.

Valahol csak számít az az útlevél, ami miatt vonzó lesz egy normális férfi is

2018. okt. 1. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is külföldi volt ez első szerelmem. Sokkal lazábban kezelik ezt az egészet. Leültünk, átbeszélgettük az estét, úgy viselkedett, mint egy klasszikus úriember. Egyértelmű volt, hogy ebből több lesz. Nem kellett játszmázni, taktikázni, nem éreztem, hogy nem bízhatok benne. És amit igazán értékeltem, hogy soha nem ingott meg a férfiassága. Értsd, én a magyarok szemében karrierista, feminista vagyok. Ő azt látta, hogy szeretem a hivatásom, és támogatott ebben, értékelte, hogy nekem nem attól kapcsolat a kapcsolat, hogy folyton egymás nyakán lógunk, szerette, hogy független vagyok, megállok a lábamon, meghozom a saját életemről a dötéseket és emiatt büszke volt rám. Ahogy én is arra, hogy ő volt mellettem.
2018. okt. 6. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Ausztriában éltem, ott volt egy fiúm, akivel nem mondanám, hogy halál komoly volt, de jártunk.

Amiket már előttem leírtak, teljesen egyenjogúként kezelt. Nála ez kicsit hátulütője is volt a dolognak, mert volt egy hülye stílusa és engem sem kímélt. Az ajtónyitást, finom gesztusokat pont nem tapasztaltam egyébként, ritka volt.

Ez az egyik oldala a dolognak, az idősebb korosztályban viszont sokakban még megvan a mentalitás, hogy aki ott él és szegényebb országból érkező nő az vagy takarítónő vagy prostituált.

Most magyar barátom van 3 éve, remélem ő lesz az utolsó, akivel valaha randiztam, mert nagyon szeretjük egymást, ő sem "tipikus magyar férfi", aki M1 híradót nézve ordibál nekem sörért, de látszik rajta, hogy nem látott túl pozitív férfi modellt és a nő rokonai nem nagyon engedték házimunka közelébe, pedig próbálkozik segíteni.

Aki szerint pedig aki külföldi, egyből gazdag, nem tudom, elhagyta-e valaha a faluját.

20L

2018. okt. 6. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

nag yon sokat randiztam magyarorszagon magyar pasikkal

mindenki ugyanaz volt ahogy a 6-os irja, so t a ferfi baratiam/haverjaim is ezt csinaljak otthon (Budapesten) sajat bevallasuk szerint is :

Többségében séta a parkban, kifáradásig, aki elhívott kávézni, az meg úgy kezelte a helyzetet, mintha kilóra megvett volna.

a folytatas is mindig ugyanaz volt magyar pasikkal:

lepaterol, nyulkal, fogdos, olelget, nekem kell leallitani, hogy hagyja abba legyen olyan kedves....

kulfoldi:

.

kezet fog (!), semmi taperolas, semmi kozeli mozdulat, setalunk egymas mellett es nemhogy leperol DE megtartja az 1 meter tavolsagot tolem(!)

elhiv vacsorazni, latszik rajta hogy nem var semmit cserebe, azert csinalja mert JOL ERZI MAGAT a kellemes vacsora, zene, no tarsasagaban

a legszembetunobb, ahogy irom is, az hogy nem taperol le a masodik pillanatban, nem fogdossa a combom

ameddig EN nem teszek egy kozelito mozdulatot az iranyaba, addig nem kozeledik felem

ezt kellene megtanulni fiuk

2018. okt. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!