Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nyomulnak a nyugati férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyomulnak a nyugati férfiak?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hallom, hogy mi magyar férfiak bunkók és hímsoviniszták vagyunk. Érdekel, hogy ez az általánosítás mire vezethető vissza?

Jómagam annyit veszek észre, hogy pl, ha a barátnőmmel, vagy a testvéremmel sételok, akkor őket is megbámulják, olykor egyáltalán nem zavartatva magukat, de tetlegességig, vagy szóváltásig nem fajúl a dolgo.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nyugati társadalmakban, hogan "udvarolnak", hogy nyomulnak, hogy szednek fel nőket?

Valaki megosztaná a tapasztalatait? Vagy elmondaná, hogy szerinte miben különböznek, miben jobbak (ha jobbak) a nyugatiak a magyar férfiaknál?

2018. szept. 30. 21:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet egy kalap alá venni, hogy nyugati férfi, mert ég és föld azért, hogy mondjuk egy olasz vagy egy holland hogyan nyomul, arról nem is beszélve, hogy ott is azért vannak bunkók meg udvarias emberek. Persze vannak igazságok abban, amiket írtak, de ez szerintem nagyon tág.
2018. okt. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!