Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért estek "hasra" egy külföldi férfi előtt? Miből gondoljátok hogy egy idelátogató "fejlett nyugati" többre vesz titeket, mint egy ugymond, maradi magyar férfi? Miben jók annyira, hogy ájulni kell tőlük?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Az egyik válaszoló én vagyok. Hát ezért. Ha így közeledett volna hozzám valaha magyar férfi, valószínűleg vele lennék, csak ez itt nem szokás.
Az életben nem fogják ezt bevallani, de azért, mert a nyugati férfiak gazdagabbak, mint a magyarok.
#4 Ha jól sejtem, a linkelt kérdésnél te a 3-as vagy. Ha egy magyar férfi közeledett volna feléd így, barátzónába tetted volna, és fel sem ajánlottad volna, hogy fizeted a saját részedet.
Nálad mindenképp jobbak abban, hogy:
-Nem alkoholisták
-Nem a neten siránkoznak
-Nem gyűlölik a nőket
-Nem minimálbérért gürcölnek
-Nem olyan ostobák mint a föld
Egyszóval nem olyan emberi selejtek mint amilyen te vagy. Mondjuk az itthoni férfiak kb 99%-a is jobb nálad, szóval neked nem a külföldiek miatt kéne aggódnod.
#6 honnan tudod ezt ilyen biztosra? Mivel nem kezdeményezett így egy férfi sem, ezért nem tudom pontosan (ezért írtam, hogy valószínűleg), mi lett volna. Egyébként ezzel a férfivel is barátok voltunk hónapokig, mielőtt vonzódni kezdtünk egymáshoz és kialakult a kapcsolat. De nem egyből úgy tekintett rám mint lehetséges párjelöltre, hanem mint embertársára, így teljesen máshogy viselkedett velem, nem mézesmázosan, hogy minél hamarabb megfektethessen...
Na ez a nem mindegy. A legtöbb férfi a nőre nem mint emberre tekint elsősorban, hanem mint "megdugnám" vagy "nem dugnám meg" kategóriába teszi és ez alapján viselkedik vele. Ez nemzetiségtől függetlenül igaz sok férfire.
8#
Azért a magyar férfiakat nem a gyk-slúzerek alapján kéne megítélni. A való életben sosem hallok ilyeneket és én sem mondok ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!