Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért estek "hasra" egy külföldi férfi előtt? Miből gondoljátok hogy egy idelátogató "fejlett nyugati" többre vesz titeket, mint egy ugymond, maradi magyar férfi? Miben jók annyira, hogy ájulni kell tőlük?
Az, hogy valaki külföldi, automatikusan azt jelenti számotokra, hogy gazdag? A barátom töritanárnak tanul, azaz jelenleg nincs bevétele, és a tanárokat az ő országában sem fizetik meg. Külsőre meg anyukám kinevette amikor először látott róla képet, és több ismerősöm nem tartja helyesnek.
De persze, lehetetlen, hogy valakit a személyisége és a viselkedése tegyen vonzóvá. Köztudott, hogy egy normális viselkedésű és érdekes személyiségű magyar férfi se talált pár az elmúlt ét évtizedben.
"De persze, lehetetlen, hogy valakit a személyisége és a viselkedése tegyen vonzóvá."
Nem lehetetlen, a bunkó és agresszív viselkedés kifejezetten nyerő nálatok.
Volt eddig 4 magyar párom és most van 1 német. A négy magyarból egy volt valamirevaló, igazán intelligens, persze a lustaság bejátszott nála is olykor. A német 1500 km-t utazik, hogy lásson. Tehát a lustasággal megölnek a magyar pasik. A nyugati hapsik hamarabb megmozdulnak, ráadásul mernek kezdeményezni, nem ijednek meg, hogy "jaj, mi lesz, ha a lány nemet mond?" És a másik: nem féltékenykedik! Istenem, végre egy igazi férfi, aki nem általánosít! A magyar hapsijaimat is megbecsültem, de a német abszolút rászolgált, mert ő igazi férfi. Gitározik, énekel, megtanítottam egy csomó magyar kajára (mert bizony főzni is tud!), mert imádja azokat. Soroljam? Inkább nem, szerintem teljesen egyértelmű, hogyan épül fel a tökéletes férfi. Magyarországon a jobb férfiak persze már foglaltak, családjuk van - azért 1-2-t ismerek, iszonyat rendesek és jófejek. :) De nem baj, hiszen nekem is megvan a párom (óh, és a gyűrűm is). :3 <3
De ha ez annyira fájó pont nektek, akkor nem itt kell kérdezősködni, hanem talpra állni és kipróbálni az "aki mer az nyer"-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!