Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, miért estek "hasra" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Nők, miért estek "hasra" egy külföldi férfi előtt? Miből gondoljátok hogy egy idelátogató "fejlett nyugati" többre vesz titeket, mint egy ugymond, maradi magyar férfi? Miben jók annyira, hogy ájulni kell tőlük?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
#6: hagyjuk már ezt a pénz dumát. Amikor megismertem az exemet, aki fejlett, nyugati országból jött, nekem volt egy saját lakásom és egy diplomám, neki meg egy 10+ éves mazdája. Egyszerűen a stílusa volt jobb, a viselkedése, a hozzáállása a nőkhöz,meg úgy általában a világ dolgaihoz. Persze itthon is vannak ilyen férfiak, csak nekem nem jött össze egy ilyen sem, csak külföldön.
2018. okt. 1. 19:05
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
#9 Onnan, hogy ha egy magyar férfi próbálkozik egy magyar nőnél, mindig így jár. Kivéve persze, ha nagyon jóképű, vagy ha keres annyit, mint egy átlagos külföldi.
2018. okt. 1. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is az nem tetszik h érzelmileg zárkózottak,nogyulolok, serelmesek, kishituek! Suttyok, nem segítőkészek, nem kedvesek. Szexistak. Sok a luzer.
2018. okt. 1. 19:20
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy valaki külföldi, automatikusan azt jelenti számotokra, hogy gazdag? A barátom töritanárnak tanul, azaz jelenleg nincs bevétele, és a tanárokat az ő országában sem fizetik meg. Külsőre meg anyukám kinevette amikor először látott róla képet, és több ismerősöm nem tartja helyesnek.

De persze, lehetetlen, hogy valakit a személyisége és a viselkedése tegyen vonzóvá. Köztudott, hogy egy normális viselkedésű és érdekes személyiségű magyar férfi se talált pár az elmúlt ét évtizedben.

2018. okt. 1. 19:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem esek hasra de mivel kulfoldon elek kb egy magyart ismerek igy evidens h a ferjem kulfoldi, sztem ezen nincs mit sokat ragozni. Ez a noknek csak a penz szamit es a kulfoldi pasi ez csak a gyakorit fedi le nem a normalis ferfitarsadalmat.
2018. okt. 1. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha te utazol külföldre nem vendégmunkásként, akkor te is különlegesebb leszel az ottani nők szemében
2018. okt. 1. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"De persze, lehetetlen, hogy valakit a személyisége és a viselkedése tegyen vonzóvá."

Nem lehetetlen, a bunkó és agresszív viselkedés kifejezetten nyerő nálatok.

2018. okt. 1. 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
mert ismeretlen, s az ismeretlen mindig vonzza ezt a típust, aztán vagy rá*szik vagy nem, de az első gyakoribb...
2018. okt. 1. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Balázska, menj aludni.
2018. okt. 1. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
95%

Volt eddig 4 magyar párom és most van 1 német. A négy magyarból egy volt valamirevaló, igazán intelligens, persze a lustaság bejátszott nála is olykor. A német 1500 km-t utazik, hogy lásson. Tehát a lustasággal megölnek a magyar pasik. A nyugati hapsik hamarabb megmozdulnak, ráadásul mernek kezdeményezni, nem ijednek meg, hogy "jaj, mi lesz, ha a lány nemet mond?" És a másik: nem féltékenykedik! Istenem, végre egy igazi férfi, aki nem általánosít! A magyar hapsijaimat is megbecsültem, de a német abszolút rászolgált, mert ő igazi férfi. Gitározik, énekel, megtanítottam egy csomó magyar kajára (mert bizony főzni is tud!), mert imádja azokat. Soroljam? Inkább nem, szerintem teljesen egyértelmű, hogyan épül fel a tökéletes férfi. Magyarországon a jobb férfiak persze már foglaltak, családjuk van - azért 1-2-t ismerek, iszonyat rendesek és jófejek. :) De nem baj, hiszen nekem is megvan a párom (óh, és a gyűrűm is). :3 <3

De ha ez annyira fájó pont nektek, akkor nem itt kell kérdezősködni, hanem talpra állni és kipróbálni az "aki mer az nyer"-t.

2018. okt. 3. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!