Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nyugati társadalmakban a férfi népesség hány százaléka MGTOW manapság?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 20:54
5/12 A kérdező kommentje:
Egyes javaslom a Google-t.
Kettes, ezt túlzásnak tartom.
Hármas, ezzel kb. egyetértek én is. Hangsúlyoznám, hogy az inceleket én nem tartom MGTOW-nek.
2022. ápr. 26. 21:08
6/12 anonim válasza:
A "Men Going Their Own Way" egy antifeminista, férfiközpontú filozófia, amely a férfiaknak a nőktől és a társadalomtól való elszakadást szorgalmazza, amelyet szerintük a feminizmus megrontott.
Ez komoly? Ilyen létezik? Mennyire megkeseredettnek kell ehhez lenni?
7/12 anonim válasza:
Ez olyan önámítás, mint amikor a kisgyerek indulatosan kiabálja, hogy "nem rakhattok ki a csapatból, mert én már nem akarok veletek játszani"...
Az incelek szerintem kb. 10%-a jut el erre a szintre. Tippre a <35 éves férfiak 20%-a incel/kevésbé kellendő, vagyis az ő tizedük, kb. 2% lehet MGTOW.
8/12 anonim válasza:
#6. Elég komoly. Amerikában azért máshogy mennek a dolgok egy kicsit, mint nàlunk. Itt persze, hogy oksfogyott a mgtow. Ott nyugaton azért nem egészen van így. Az amcsiknál elég egyszerű kigolyózni egy férfit.
9/12 anonim válasza:
8, Ez így van. Amcsiban a #metoo és hasonló ultra feminista mozgalmak miatt nagyon könnyű megütni a bokád férfiként. Elég, ha kifogsz valami beképelt picsát, aki úgy gondolja hogy jól megszivat téged és mondjuk azt mondnja hogy zaklatod a munkahelyen vagy leitattad vagy bármi és már soha nem mosod le hogy egy erőszaktevő mocskos férfi vagy. :D
10/12 Mathus válasza:
#9: elég azzal jönnie a nőnek, hogy nem kölcsönös beleegyezésen alapult az együttlét, vagy annak akár csak egyetlen(!!) eleme, és az már nemi erőszakként megy a bíróságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!