Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiból ki lehet nevelni azt a rossz személyiségtorzulást, amire a szülei nevelték?
Úgy nevelkedett, hogy mindig azt mondogatták neki, hogy az a jó gyerek aki nem követelőzik, és soha nem kér semmit.
Ez mostanra annyira radikálisan beleégett a személyiségébe, hogy soha senkitől nem fogad el semmi ajándékot. Még egy egyszerű kávéra sem lehet meghívni soha. 10 hónapja vagyunk együtt, és múlthéten volt a születésnapja, és tortát rendeltem neki, majd nagyon megbántott azzal, hogy még egy szeletet sem evett belőle, egyszerűen nem fogadta el. Azelőtt néhány héttel a strandon voltunk és az én autómmal mentünk, akkor is erősködott, hogy kifizeti benzint, mert őt ne furikázza ingyen senki.
sztem ez nem olyan extrém nagy személyiséghiba.
belém pl. azt nevelték h soha nem vagyok hibás semmiért és mindig mást kell hibáztatnom. ez azért rosszabb
(bár tény h a munka világában nagyon is előnyös)
Nem kinevelni lehet, hanem ő tud magán dolgozni hogy elfogadja a későbbiekben a segítséget, ajándékot, stb....
Persze ha belátja hogy kell dolgozzon magán, csak akkor fog működni.
Erőszakkal biztos hogy nem, ha ő nem akarja.
Szakemberrel biztos tudna ezen változtatni.
Egy felnőtt embert neked nem kell nevelned.
Majd ő foglalkozik vele, ha ő akar. hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!