Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha akarsz egy nőt, akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha akarsz egy nőt, akkor nem foglalkozol vele, hogy van e valakije?

Figyelt kérdés

Akkor csak az számít, hogy meghódítsd?

Vagy amint megtudod, hogy van valakije, elillan az iránta érzett vágyakozásod?

aug. 5. 10:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
#10 jobb is nem tudni róla sajnos.
aug. 5. 12:01
 12/25 gergelice16 ***** válasza:
100%
#10 Szörnyen egoista világképed van. Hogy tekinthetsz mindenre úgy, hogy az neked jó-e vagy sem? Tényleg semmit nem érzel, amikor tönkreteszel másokat, azért hogy neked jobb legyen?
aug. 5. 12:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#12 ilyenkor hősnek érzik magukat, jogy megmentették az illetőt egy rossz kapcsolatból. Közben meg akit meg kell menteni, annak foglama sincsen, hogy hogyan lehetne boldog, csak a párkapcsolatig lát és ugrál köztük.
aug. 5. 12:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderülne h van valakike felhagynék a dologgal még akkor is ha látnék hajlandóságot felőle.

Az érzések nem illannának el viszont az fontosabb nekem ilyenkor h a tükörbe tudjak nézni.

aug. 5. 12:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kezdeményeznék olyan nőnél, aki nem független. Nem is azért, mert morális aggályaim lennének, mert annyi mindent láttam már életem során, hogy nincsenek illúzióim az emberekkel kapcsolatban. Inkább csak szeretem a kényelmet és nem komplikálnám az életem fölöslegesen ilyesmivel. Van elég más is, minek a cirkusz?
aug. 5. 12:46
 16/25 anonim ***** válasza:

Itt még az lehet a kérdés, hogy az akarás mit jelent. Többetekkel egyetértek, pedig nem ugyanazt mondjátok.

Lehet így is, úgy is, mindegyikben van igazság!

Az irónia része az, hogy egy férjezett, családos vagy párkapcsolatban élő nő garantáltan nem érez semmit és emberileg is nulla.

Magyarán, ha párkapcsolatban élek, nekem már nem lehetnek ellenkező nemű haverjaim? Nem alalukhatnak ki barátságok? Akivel szóba állok, az garantáltan csak dugni akar, és egy köszönés is a megcsalás előszobája? Gondolkozzatok már el ezen egy kicsit.

aug. 5. 13:43
 17/25 A kérdező kommentje:
Akarás alatt azt értem, hogy roppant mód tetszik a nő, mind külsőleg, mind belsőleg. Ezért akarod, hogy veled legyen, az az érzés kap el, hogy neked teremtették, nem tudod mással elképzelni, csak vele. Tehát akarod őt, megbolondulsz érte, vágysz rá.
aug. 5. 16:16
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

#17 Milyen szépen írtad. Jobb ötletem nincs, beszélni még lehet vele, nem? Hátha kiderül, hogy egy illúziót kergetsz. Aztán megnyugodnál. Vagy ő is úgy gondolja, ahogy te. Akkor meg kezdődik előlről, megbeszélitek. Muszáj úgy csinálnod, ahogyan te érzed, hogyan tudnád csinálni. Itt kapsz hideget-meleget, ötleteket, megvetést. Az életed viszont a tied.

Én úgy szoktam csinálni, hogy egyrészt próbálok nem bántani, másrészt bízom annyira a másik félben, hogy meg tud birkózni a szerzett információval... Így legalább ketten döntetek magatokról.

aug. 5. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Minden azon múlik, hogy van-e fogadókészség. Ha nincs, akkor nincs is miről beszélni. Ha viszont van, akkor ragadd meg az alkalmat. Akinek rendben van a házassága/kapcsolata, az nem kezd mással. Ha meg nincs rendben, akkor nem kell sajnálni.

N

aug. 5. 17:23
 20/25 anonim ***** válasza:
61%
#19 Igen, csak ezt a fogadókészséget annyira ügyesen lehet takargatni. Ember legyen a talpán, aki kiismeri!
aug. 5. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!