Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfiaknak kisebbségi komplexusuk miután megtudják, hogy mivel foglalkozom?
Az egyértelmű indok, hogy azt gondolják így nem tudnak eléggé komolynak tűnni(munka értelemben), mivel egy orvoshoz képest a legtöbb munka elég béna.
Bennem nincs ilyen érzés, viszont az én párkapcsolati felfogásom sok együtt töltött minőségi időt tartalmaz, amit egy orvostól szerintem nem tudnék megkapni elégséges mértékben
Én is orvos vagyok, és nem tapasztaltam ilyet. Nem tudom, te milyen szakterületen vagy. Én gyerekgyogyasz rezidens vagyok, ez általában inkább szimpatikus nekik.
Szerintem sokan inkább attól félnek hogy az ügyeletek meg a stresszes munka miatt kevesebb ideje van a nőnek, ami azért valljuk be, valahol igaz. Én nem is tervezek életem végéig a kórházban porogni, hosszú távon inkább haziorvoslasban gondolkozom.
Engem nem zavarna ha orvos. Sőt izgatna is mert lenne pár ötletem.
Bár nem tudom te milyen kapcsolatot keresel, én a barátság extrákkal kapcsolatra szívesen megismernélek.
F40s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!