Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a férfiaknak kisebbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a férfiaknak kisebbségi komplexusuk miután megtudják, hogy mivel foglalkozom?

Figyelt kérdés
Az esetek 90%-ban először minden jól megy, de amikor megtudják, hogy orvos vagyok hirtelen megváltoznak. Vagy jobb esetben szép lassan eltűnnek, valaki egyik percről a másikra vagy túl kompenzálnak. Az ismerkedés elején már meg sem mondom, addig titkolom ameddig lehet. Nincsenek nagy elvárásaim, engem egyáltalán nem zavar, hogy a partnerem hol dolgozik, mennyit keres stb.Őket miért zavarja ez?

2023. máj. 1. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az egyik lehetséges ok a lehet az amire utalni akarsz, hogy kevésnek érzik magukat melletted, de szerintem másban gyökerezik a probléma.

A férfiak általában társat keresnek egy bizonyos kor és érettségi szint felett. Ott nem a hivatás dönt. Külsőt, személyiséget és ilyen/olyan helyzetekhez való hozzáállást vizsgálnak, illetve "varázslatot" keresnek. Valamilyen oknál fogva az általad kiválasztott férfiak nem érzik azt, hogy kompatibilisek lennének veled.

Egy-két hete volt itt egy pasi, ő is orvos, ö is nehézségekbe ütközött. Ha a hivatás a gond, ő nem fog kompenzálni.

2023. máj. 1. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha megfigyelted, akkor mint betegek is, egyből haptákba teszik magukat, mert mind a mai napig van ez a "tiszteljük az orvosokat, mert az életünk függ tőlük" társadalmi hozzáállás. Ez megmutatkozik a magánéletben is. Sokukak isteni megközelítéssel keresik fel, közelednek feléjük - többnyire tévesen.
2023. máj. 1. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, orvos párkapcsolatra kizárva. Az összevissza munkarend miatt is többek között.
2023. máj. 1. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi kisebbségi komplexusos csak te ilyeket találsz.

Valahogy az ember mindig hasonló embereket vonz be ill. hasonló emberek jönnek be neki. Köztudott, hogy pl a bántalmazott nők újra és újra egy ugyanolyannal jönnek össze. Ez másoknál is gyakran így van. Te valamiért olyan típust preferálsz akiről bár előre nem tudni de bennük van ez a kisebbségi komplexus. Csak azt nehéz kitalálni mi lenne a megoldása ennek a dolognak hisz ezt előre nem lehet tudni és ha neked pont azok a szimpatikusak valamiért akkor sanszos, hogy újra és újra bele fogsz futni.

2023. máj. 1. 13:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem mind, de azért ebben az esetben a nagy többség. Nem nehéz belefutni, sőt könnyű.
2023. máj. 1. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Komoly kapcsolatot nem keresnék de tartós szeretői kapcsolatban benne lennék, amíg nem talál komolyat, kezelgetni
2023. máj. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!