Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fura, hogy a barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura, hogy a barátnőm egy év után nem tudja, hogy mivel foglalkozom?

Figyelt kérdés

Ma a szüleinél ebédeltünk, és az apja kamionsofőr volt, és egyszer valahogy a munka felé terelődött a téma, és az apja elkezdett sztorizgatni, majd megkérdezte, hogy én melyik cégnél dolgozom. Mondom, hogy XY Autóiskola, erre elcsodálkozik az öreg:

-Nem kamionsofőr vagy?

-Nem, C+E kategóriás vezetésoktató vagyok.

Ekkor már a barátnőm is közbeszőlt, hogy "nem azt mondtad, hogy kamionsofőr vagy??" - Nem, ilyet soha nem mondtam.

Igaz, hogy nem sokat beszéltünk eddig a munkáról, de az egész biztos, hogy már a kapcsulatunk elején mondtam, hogy vezetésoktató vagyok...honnan a francból szopja, hogy kamionozok??

Nem nagy ügy az egész, de kicsit bánt, hogy ennyire nem figyel rám, vele ellentétben én mident tudok róla.

jún. 16. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Tipik szituáció bocsi haver de lelki szemetes láda vagy neki.

Azért mondom ezt mert ez arra utal hogy elég egyoldalú ez a kapcsolat.

jún. 16. 17:17
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ, hogy egyébként milyen a kapcsolatod vele.
jún. 16. 17:18
 3/15 A kérdező kommentje:
A szülei testbészédéből láttam, hogy ez még szerintük is cikis helyzet volt. Rövid időre megfagyott a levegő, és láttam/éreztem , hogy még az öregek is rosszallóan néznek a lányukra, amiért ezt nem tudta rólam.
jún. 16. 17:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, őszintén szólva nekem abszolút nem életszerű, és nagyon nehezen hihető, hogy egy év alatt annyit nem beszélgettek a munkátokról, hogy ezzel az alapvető ténnyel ne legyen képben.
jún. 16. 18:16
 5/15 A kérdező kommentje:
Néha szoktunk munkáról beszélgetni, de csak az övéről, az enyém valahogy nem szokott szóba kerülni. Ő nem kérdez, én pedig magamtól nem mesélek róla. De az egészen biztos, hogy már említettem neki, hogy mivel foglalkozom.
jún. 16. 18:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs,hogy az elmúlt egy év alatt mennyit találkoztatok és miről beszélgettetek? Napi szinten téma szokott lenni egy kapcsolatban,hogy ki meddig dolgozik, fárasztó volt-e a napja, mikor tud menni szabira stb. ti egyáltalán nem beszélgettetek semmiről amiből a munkádra következtetne ha nem is jegyezte meg pontosan,hogy mit is csinálsz? Nem mondom,hogy "haza kell vinni a munkát", de azért csak beszélünk róla a másiknak. Te egyébként tudod,hogy Ő mivel foglalkozik?
jún. 16. 18:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez teljesen abszurd, mert ennyit még a szomszédaimról is tudok.
jún. 16. 18:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom, hogy pontosan mivel foglalkozik. Féltucatnyi kollégáját név szerint ismerem, pedig soha nem találkoztam velük. Azt is tudom, hogy a főnöke idén hol nyaral, pedig őt sem ismerem.
jún. 16. 18:36
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Akkor egyértelmű: nem vagytok azonos értelmi szinten. Nem tudom mit keresel emellett a nő mellett... Tulajdonképpen Ő csak beszél, beszél, a munkájáról, kollégáiról, Téged pedig sose kérdez?
jún. 16. 18:47
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 tulajdonképpen igen...ez a helyzet. Beszél-beszél, de soha nem kérdez.
jún. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!