Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy a barátnőm egy év után nem tudja, hogy mivel foglalkozom?
Ma a szüleinél ebédeltünk, és az apja kamionsofőr volt, és egyszer valahogy a munka felé terelődött a téma, és az apja elkezdett sztorizgatni, majd megkérdezte, hogy én melyik cégnél dolgozom. Mondom, hogy XY Autóiskola, erre elcsodálkozik az öreg:
-Nem kamionsofőr vagy?
-Nem, C+E kategóriás vezetésoktató vagyok.
Ekkor már a barátnőm is közbeszőlt, hogy "nem azt mondtad, hogy kamionsofőr vagy??" - Nem, ilyet soha nem mondtam.
Igaz, hogy nem sokat beszéltünk eddig a munkáról, de az egész biztos, hogy már a kapcsulatunk elején mondtam, hogy vezetésoktató vagyok...honnan a francból szopja, hogy kamionozok??
Nem nagy ügy az egész, de kicsit bánt, hogy ennyire nem figyel rám, vele ellentétben én mident tudok róla.
Nem mindenkinek egyértelmű a fogalmak, az egyes szavak, foglalkozások, de tény, hogyha nem érti a hölgy, akkor
A, legalább megkérdezhette volna már az elején, hogy mi is ez;
B, a netet is felkereshette volna, ha nem személyesen akarja megkérdezni.
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen hogy létezik?! Ezt egy két napos ismerkedés alatt megtudod kb a másikról. 😅
Lehet van egy másik pasija aki kamionsofőr és összekevert eskü ez lenne a legéletszerübb magyarázat rá.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!