Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fura, hogy a barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura, hogy a barátnőm egy év után nem tudja, hogy mivel foglalkozom?

Figyelt kérdés

Ma a szüleinél ebédeltünk, és az apja kamionsofőr volt, és egyszer valahogy a munka felé terelődött a téma, és az apja elkezdett sztorizgatni, majd megkérdezte, hogy én melyik cégnél dolgozom. Mondom, hogy XY Autóiskola, erre elcsodálkozik az öreg:

-Nem kamionsofőr vagy?

-Nem, C+E kategóriás vezetésoktató vagyok.

Ekkor már a barátnőm is közbeszőlt, hogy "nem azt mondtad, hogy kamionsofőr vagy??" - Nem, ilyet soha nem mondtam.

Igaz, hogy nem sokat beszéltünk eddig a munkáról, de az egész biztos, hogy már a kapcsulatunk elején mondtam, hogy vezetésoktató vagyok...honnan a francból szopja, hogy kamionozok??

Nem nagy ügy az egész, de kicsit bánt, hogy ennyire nem figyel rám, vele ellentétben én mident tudok róla.

jún. 16. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért vagy Vele, áruld már el?Dekoratív és ennyi elég?Csak az idődet vesztegeted, szakíts és ismerkedj.
jún. 16. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek egyértelmű a fogalmak, az egyes szavak, foglalkozások, de tény, hogyha nem érti a hölgy, akkor

A, legalább megkérdezhette volna már az elején, hogy mi is ez;

B, a netet is felkereshette volna, ha nem személyesen akarja megkérdezni.

jún. 16. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni, hogy ilyen hogy létezik?! Ezt egy két napos ismerkedés alatt megtudod kb a másikról. 😅

Lehet van egy másik pasija aki kamionsofőr és összekevert eskü ez lenne a legéletszerübb magyarázat rá.😅

jún. 16. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát... nekem ez elég fura lenne. Azzal nem lenne gond sztem, ha nem tudná egyáltalán és bevallaná, ha egyszer említetted volna még, és azóta fel sem merül beszélgetésben... ott azért mind a két fél sara egy kicsit, nem kellene a másikra rátolni. Viszont az gáz, hogy hülyeséget mond mint tényt. Az azt jelenti, hogy vagy nem figyelt oda vagy csak felszínesen, vagy hótt buta és nem érti, hogy mi az a vezetésoktató és / vagy nem kérdezi meg, ha nem érti.
jún. 16. 21:16
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
Rettentően kíváncsi lehet rád.
jún. 17. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!