Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha akarsz egy nőt, akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha akarsz egy nőt, akkor nem foglalkozol vele, hogy van e valakije?

Figyelt kérdés

Akkor csak az számít, hogy meghódítsd?

Vagy amint megtudod, hogy van valakije, elillan az iránta érzett vágyakozásod?

aug. 5. 10:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%

Itt kinyírnának az ilyenért :D

De csak akkor kezdek el ismerkedni vele, ha látom, hogy ő is szeretne...és mivel én egyedülálló vagy, így ő az aki kicsit rosszkislány, hogy ilyet művel.

Szóval ha ő semmit nem akar, semmi jelét nem mutatja akkor elfelejtem.

Egyébként pedig hidd el, hogy téged is nagy ívben leszarnának ha tetszene nekik a párod...és neki is az.

aug. 5. 10:53
 2/25 gergelice16 ***** válasza:
100%

Először is tedd fel magadnak a kérdést, hogy jót akarsz-e ennek a nőnek vagy sem. Mert ez az "akarsz egy nőt" duma nagyon nem ezt mutatja, és ebben az esetben én biztos, hogy nem adok neked olyan tanácsot, amivel tönkreteszed egy boldog pár életét.

Ha viszont mondjuk barátok vagytok, és sokat panaszkodik arról, hogy mennyire rossz a kapcsolata, de nem akar kilépni, mert egyedül még rosszabb lenne, akkor tanácsolhatod neki, hogy lépjen ki, esetleg utalhatsz arra, hogy neked tetszik ő. De mondom, csak akkor ha tényleg látszik, hogy romboló a kapcsolatuk (más is ezt látja, nem csak te, mert te sanszos elfogult vagy).

Szerintem egy egészséges kapcsolat nem egy másik kapcsolat romjaira épül, szóval várd meg, hogy az előzőt lezárja, és akkor lépj.

aug. 5. 10:54
 3/25 anonim ***** válasza:
41%

"így ő az aki kicsit rosszkislány, hogy ilyet művel"

Aha, csak ha majd téged csal meg, mert tőled csábítják el, nem rosszkislányocska lesz, hanem krva.

aug. 5. 10:56
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig belegondolok, hogy aki hajlamos ezt művelni a párjával, az velem is ugyan úgy meg fogja tenni és sajnos ez tapasztalat.
aug. 5. 10:58
 5/25 anonim ***** válasza:
52%

Talán veled is talán nem.

Ebben nem lehetsz biztos.

Minthogy abban sem amikor egyedülállóval jössz össze annak milyenek voltak a kapcsolatai.

Ha pedig leírja neked, hogy pocsék a kapcsolata mint itt gyakorin az emberek, és lenne egy másik pasi.,....Mit mondanak itt neki? Hát akkor hagyd el az aktuálisat és ismerkedj meg a másikkal.

Ez, hogy ha őt megcsalja, téged is ez egy régimódi gondolkodás ami egyáltalán nem törvényszerű és nem esik meg mindenkivel.

Ezek elapján minden ember attól félhetne egy kapcsolatban, hogy talán megcsalják őt is épp msot is.

aug. 5. 11:24
 6/25 anonim ***** válasza:
45%

Dehogynem biztos lehet.

Nem a másik miatt van a megcsalás, hanem miattam. Ha megcsalom Bélát, Zolit is meg fogom, mert bennem van. Ugyanígy ha valaki felpofozza az egyik párját, a következőt is fel fogja.

aug. 5. 11:39
 7/25 anonim ***** válasza:
53%
#6 Én is vagyok vele alapból, de abba is belegondolok, hogy vannak ismerőseim, akiknek így kötődött össze a sorsa és boldog második házasságban élnek másfél évtizede.
aug. 5. 11:43
 8/25 anonim ***** válasza:
83%
Az én tapasztalataim szerint ezzel nem nagyon szoktak törődni. Férjem munkatársai, "barátai" simán rám repültek. Másokat sem riasztott el, ha közöltem, hogy férjnél vagyok. Vannak, akiket ez a helyzet kifejezetten inspirál.
aug. 5. 11:44
 9/25 anonim ***** válasza:
84%

#7 én is ismerek pozitív és negatív sztorit is, bármi megtörténhet.

Viszont az, aki itt írogatja, hogy ilyen sz*r, olyan rossz a kapcsolata és mással boldogabb lenne, az magára vessen. Becsapja magát és kapcsolatfüggő, mással sem tudna boldog lenni, mert saját magát gátolja benne. Nem tudja kire ês mire van szüksége, nem ismeri magát.

aug. 5. 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:
43%

Ha én egyedülálló vagyok, akkor nem izgat, hogy van e valakije.

És az sem, hogy a mienk meddig tart.

Semmit nem veszítek.

Csak nyerek azzal ha lesz egy kapcsolatom.

Az pedig nem törvényszerű, hogy mindenkit elhagyjon.

De ezt, hogy ez egész biztos, ezt csak eme oldalon olvasom.

Millióan csalják meg a társukat tudtuk nélkül, és ha szakít majd új pasija lesz, az a pasi tudni sem fog róla.

aug. 5. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!