Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít neked rendetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít neked rendetlen társnak?

Figyelt kérdés
Milyen párra mondanád ezt
2024. júl. 28. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akinél látszik, hogy nem porszívózik legalább hetente, porosak a polcok/cuccok, nincsenek a helyükre pakolva, koszos az ágynemű, áll a mosogatatlan az asztalon, mosogatóban, nincs jó illat a lakásban, a wc kakinyomos, pisifoltos, vízköves, nincs letörölve…ilyen jelei vannak.
2024. júl. 28. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg pl. mosdókagyló is poros, szőrös, vízköves.
2024. júl. 28. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem más az igénytelen meg a rendetlen.

A rendetlen aki kupis. Halomra vannak a kábelek összevissza, a gépek, jegyzetek, ruhák összevissza ledobva, polcokon káosz stb.

2024. júl. 28. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én rendetlen vagyok :) aki nálam rendetlenebb, az már egyérteműen igénytelen. Néha szerintem én is átcsúszok.

Hetente párszor porszívózok, de napi 1x kéne, mert két cicával és egy kutyával élek együtt. A mosogatógépet pár naponta pakolom be, addig el vannak kint a tányérok (sima igénytelenség, amíg volt párom figyeltem erre) a csap, wc, kád szerintem nem rendetlenség, hanem igénytelenség, arra figyelek. De rendszeresen hagyom szét a ruháimat, cipőimet, marad a só, kechup a nappaliban stb.

Szerintem a rendetlenség, mikor alapvetően tisztaság van, de szét vannak hagyva a holmik, nincs rend.

Örülnék egy hasonlóan rendetlen párnak.

2024. júl. 28. 13:02
 5/8 BohócKolbász ***** válasza:

Akinek az egész padló szemeteskuka, papírfecnik, hajszálak, morzsa mindenhol. A flakonok össze-vissza vannak az egész fürdőszobában. Az edények, tányérok, poharak, evőeszközök hiába vannak elmosva, egyik sincs a szekrényben, konyha úgy néz ki mintha egy bolhapiac lenne.

Nekem kb. ilyen lenne.

2024. júl. 28. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
4es, nemed és korod?
2024. júl. 28. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki szanaszét hagyja a dolgait és soha nem érez késztetést, hogy rendet tegyen. És ha látványosan nem takarít soha. Egyszer ismerkedtem egy sráccal, pár randi után felmentem hozzá, hát ami ott fogadott az konkrétan undorító volt. Ruhák és minden egyéb a földön szétdobálva, konyhában halomban a szennyes edény, maradék kaja, de már rendesen fekete penésszel ellepve. A fürdőszobában és a wcben soha nem takarított. Porcicák és pókháló mindenhol. Használt zsepi, üres üvegek és minden szemét széthagyva a földön és a szekrényeken. Na ebbe a lakásba nem igazán kívánkoztam vissza többet...
2024. júl. 28. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, nincs különbség. Akinek arra nincs igénye, hogy a cuccait elpakolja és rendet tartson, annál a fürdő is koszos meg a polcok is porosak. Vagy rendszerető valaki és takarít, vagy nem.

2024. júl. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!