Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, azon miért kell megsértődnie a barátnőmnek, hogy megkérdeztem, hogy odasz.rt-e a konyhába?
Fölmentem hozzá, azt nem várta hogy jövök, azt kicsit disznóól volt nála. Mindegy. Aztán a konyhában beleléptem valamibe zokniban. Hát mondom mi ez? Idesz.rtál? Azt mondta csak a gyereke ejtett le egy darab májkrémet. Mondom persze, részegen hazajöttél hajnalban, azt idesz.rtál a konyha közepére. De ezen miért kell besértődni mert viccelődtem?
Meg még ha májkrém is volt, nem lehet föltakarítani? Igénytelen nő!
A válaszokat eddig nők adták.
Nekem bejön a beszolásod :D
F
Mert lehet, hogy MEGALÁZÓNAK érezte...?!
Ha gyereke van, akkor tényleg a gyerekkel kapcsolatban - ha még nem szobatiszta a kicsi - akkor fel lehet tenni a kérdést.
Felnőtt nőnek ez lebecsülést, leminősítést jelenthet. (Nem mindegy az sem, hogy éppen milye életkörülmény, esemény foglalkoztatta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!