Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyon rendetlen a párja és nem veszi figyelembe a kéréseid, mit teszel, hogy elviseld a helyzetet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 10:27
1/8 anonim válasza:
Attól függ. Mit kérsz? Esetleg a kakán is csomót keresel?
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy az étkezőasztalt ne pakolja tele a cuccaival.
2021. márc. 14. 11:22
3/8 anonim válasza:
Dobáld le. Gondolom idővel csak leveszi onnan. Ha nem akkor dobáld le a földre.
4/8 anonim válasza:
Részéről ez könnyen teljesíthető kérés. Én sokkal bonyolultabbra gondoltam.
Hozzad föl neki, hogy azok a cuccai isten tudja mi mindennel érintkeztek, mi minden ragadhatott rájuk. Én még a lakáskulcskötegemet is szoktam "megfürdetni" fertőtlenítőben, hiszen amikor megfogom ajtót, postaládát nyitni isten tudja mi minden ragadt rájuk.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha csak a kulcsát rakná oda.. A szerszámait, gépeit. Elpakoltam már vagy 5x, de újra és újra telepakolja. Volt már, hogy nem tudtudnk odaülni a gyerekekkel enni, mert nem fértünk el.
2021. márc. 14. 12:49
6/8 anonim válasza:
Elpalolnám/elraknám zacskóba és kukázza ki+ vennék neki olyan asztalt amit telepakolhat a cuccaival /tetszik neki/jó helyen van”.
7/8 anonim válasza:
Amit most írtál róla, az bizony tömény neveletlenség, önkényesség. Csak magára gondol (felelőtlenül). Szüleivel, sógorékkal, rokonokkal nem tudnál erről beszélni, hogy nyissák ki a szemét és végre tudatosítsa, hogy valamit nagyon rosszul csinál?
Esetleg egyszer, érkezése előtt rakjad tele fazekakkal, tányérokkal az asztalt. Légy határozott még összezördülés árán is, mert neki nem elég a szép szó.
8/8 anonim válasza:
Én a kapcsolatot elején elmondom, hogy nem vagyok cseléd és ehhez tartom magam. És balhét is csapok, ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!