Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok egy reménytelenül rendetlen baráttal?
Nem lakunk együtt, ha van annyi időnk, hogy 2 napot egyben tudjunk együtt lenni (havi max 1 alkalom), akkor szoktam nála aludni. Viszont nagyon rendetlen, ami engem rettenetesen zavar. Mikor pakolok el, vagy mondom közben, hogy legalább így hajtsa össze a ruháit legközelebb, ne csak leszórja, kiakad, hogy b*sztatom. Kijelentette azt is, hogy ő itthon nem hajlandó semmit csinálni, mert nem érdekli. Akármit mondok, mindenre az a válasza, hogy csesztetem. Enni akartunk, de az összes szekrényben lévő tányér koszos volt, kiraktam őket elmosni, erre is kiakadt, hogy egyek dobozból, mint ő. Elegem van, így egyszerűen nem érzem nála jól magam. Ha elmondom a gondom, falra hányt borsó.
Mit tennétek?
Megszoksz vagy megszöksz
Te elmondtad neki, ha ő nem akar változtatni nem tudsz mit tenni. Ő élete.
Ha neked nem oké akkor nem mész többet ennyi
De ha minden alkalommal csak basztatod amikor ott vagy akkor előbb utóbb ő se fog hívni téged...
Mennyire gondolod komolyan ezt a kapcsolatot? Ha csak jól elvagy vele, van kivel szexelni, azt oldjátok meg máshol és akkor nincs konfliktus.
Ha hosszútávra tervezel, akkor számolj vele, hogy cseléd leszel és non-stop utána fogsz takarítani.
Hangya, vagy csótàny van már?
Nem én vagyok a tisztaság nagykövete, de koszos cuccokat akkor sem rakok vissza a szekrènybe
Tapasztalatból írom, hogy nem fog megváltozni. Egyszerűen a mocsokban érzik jól magukat az ilyen emberek.
Amit a 7-es írt, az működhet, de amúgy szerintem felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!