Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vezet oda hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vezet oda hogy valaki férfi létére ne nővel akarjon párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Hogyan alakulhat ki egy férfiben az hogy a másik férfihoz vonzódjon? Hogy ne akarja a puha ciciket, húsos női popót? Hogy lelkileg ne egy törékeny nőhöz vonzódjon aki olyan módon támogatja az életben amire egy férfi képtelen? Hogy tökéletesen kiegészítik egymást és egyensúlyoznak közösen a hideg racionalitás és a puha érzelmek között egymástól tanulva és egymást tisztelve? Hogy lehet ennél jobb az hogy valaki férfival van kapcsolatban? A szex részére inkább nem is térek ki. Nagyon szeretném ha veszekedés nélkül elmagyarázná valaki... Hogy mi és hogyan mehet így félre és miért nem látják akik nem látják és miért egyre nagyobb divat ez? Nem akarok bántani senkit így ti se bántsatok!

júl. 19. 21:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Hallottátok most ezt a Ralf Schumaher sztoryt.

15 évig élt házasságban egy nagyon szép szőke nővel, akitől született is egy fiú gyermek.

Aztán most így 15 év után rájött, hogy ő meleg, és a férfiakat szereti, és már van is egy fiatalabb férfi párja.

Na ez hogy lehet szerintetek.

Mert ha valaki úgy születik, hogy meleg, az más tészta.

De ez, ez számomra nagyon érdekes és felfoghatatlan.

Még azt sem lehet mondani, hogy a nőkkel rossz élménye volt, mert jól éltek a feleségével 15 évet.

Most akkor ez hogy van ?

Ez bármikor rátörhet az emberre??

Lehet, hogy egy fél év mulva reggel úgy ébredek fel, hogy mától a férfiakhoz vonzódom ??

júl. 20. 22:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

21

Ha valaha is szerette azt a nőt, és jól esett szexelni vele, akkor nem meleg, hanem biszexuális.

Olyan nincs, hogy valaki jóízűen szexel nőkkel, és rájön hirtelen, hogy meleg.

Én is biszex vagyok, és egy ideig eltemettem magamban a dolgot.

17 évesen kezdtem el szexuális életet élni, és 23 éves koromig heteronak hittem magam.

Utólag már tudom, hogy megvoltak a férfiak felé is a "gyanús" érzéseim, csak elnyomtam ezeket.

Aztán elkezdtem érzelmeket táplálni egy másik férfi iránt, és akkor már nem tudtam letagadni magamnak, kitört belőlem, hogy ki és mi vagyok.

De sose adnám elő úgy, hogy "rájöttem, hogy meleg vagyok", mert semmi nem teszi semmissé azt a sok élvezetes szexet, amit átéltem nőkkel, sem az őszinte szerelmet, amit éreztem nők iránt a múltban.

Sőt, még most is ugyanúgy vonzódom a nőkhöz is, csak nem élem ki, mert van párom (férfi).

Ha egyszer szingli lennék újra, akkor simán nyitott lennék nőkre.

Szóval én ebben nem hiszek, hogy valaki házasságban él, rendszeresen szexel a nővel, aztán kitalálja, hogy ő amúgy full meleg.

júl. 20. 23:22
 23/24 anonim ***** válasza:

"De ez, ez számomra nagyon érdekes és felfoghatatlan."

Pedig nagyon egyszerű. A heteró és full meleg a két végpont. Nagyon sokan nem a két végponton, hanem a kettő között valahol helyezkednek el.

Ha olyan környezetben nőtt fel, ahol elítélték, bűnnek vették a melegséget, akkor simán csak elfojtotta magában, de később előjött, felismerte.

júl. 21. 00:41
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Ma olvastam a neten, hogy a Ralf büszkén sétálgatott új szerelmével a Hungaroringen a box utcában.

Atya ég. Én szégyelném magam és inkább elbújnék valahová.

Lesülne a bőr a pofámról, ha egy hekyes, csinos kis szőke nőt lecserélnék egy ronda szőrős pasasra.

Még jó, hogy Viktorral nem találkozott össze valahol.

Adott volna neki akkora fülest, hogy beesett volna Pedokba.

júl. 22. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!