Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vezet oda hogy valaki férfi létére ne nővel akarjon
párkapcsolatot?
Tanulmányok szerint a férfiúi homoszexualitás leginkább genetikus, a női meg tanult magatartás. Tehát a férfiak általában nem azért homoszexuálisok, mert negatív tapasztalataik voltak a nőkkel, míg a nők általában valami trauma miatt lesznek azok.
júl. 19. 22:08
Ja, ha mondjuk 2 férfi évek, évtizedek óta szereti egymást, akkor teljesen korrekt rárakni egy olyan bélyeget, hogy biztos mindegy nekik, csak lyuk legyen, és az vezetett ide. Hogyne.
júl. 19. 22:08
13/24 A kérdező kommentje:
11 Én is így tudom. Éppen ezért számon lehet kérni azokat a nőket akik full lezbikusok és teljesen elutasítóak a férfiakkal. Nem véletlen hogy sok férfi nem fogadja el indoknak visszautasításnál... Általában ezek a nők súlyosan férfigyűlölők és ez is pont azt igazolja hogy trauma miatt lettek azok.. Nem mentség csak indok!
Az egész csak a hormonjaid játéka! Én pl. Alacsony tesztoszteron szintű férfiként semmi izgató nem érzek egy női mell erinteésében. Egy darab hús (bocs kötőszövet) börbe csomagolva.
júl. 19. 22:16
Nem tudom miért nulla százalék, pedig pszichológiából is tanítják. Azok a nők lesznek leszbikusok, akiket gyerekkorukban molesztáltak, vagy negatív élményeik vannak a férfiakkal. Ez tény.
júl. 19. 22:22
#13 te beteg vagy…mi az, hogy számonkérsz bárkit is? Húzz vissza anyukádba.
júl. 19. 22:28
" Nem véletlen hogy sok férfi nem fogadja el indoknak visszautasításnál.."
Mucuka, leszrjuk, hogy mit fogadtok el, ugyanis nem kell elfogadnotok, és indok sem kell. Egy "csak", bőven elég.
És ahogy te a nőkhöz vonzódsz, úgy vannak olyan férfiak, akik más férfiakhoz. Mit nem értesz ezen? Így születtek.
Ahogy nők is születnek úgy, hogy a nőkhöz vonzódnak. Még egy agybajos elmebeteg, aki leszbikus nőket akar megtáéríteni, mert ő annyira férfi, hogy csak.
júl. 19. 23:50
Az esetek többségében az LMBTQP-propaganda.
júl. 20. 09:30
Születéstől fogva így van, ízlés, szexualitás kérdése. Ennyi. Nőként szerintem is "szebbek" a nők, de nem izgulok fel rájuk, és kész, mert születéstől fogva hetero vagyok. Az adott férfi meg születéstől fogva meleg.
júl. 20. 09:40
Ebből csak annyit hallok, hogy szerintetek (kérdező meg a pszichohaverja szerint) a pasik undorítóak, nincs bennük semmi vonzó, és aki szexel velük, undorító lesz.
Ez elég sok férfi szexuális viselkedésében visszaköszön. És nem hiába használják a faaszszopót sértésként úgy, hogy ők csak élvezői a szopásnak, a szopás viszont szenvedőként annyira elborzasztja őket, hogy vulgárisan használják.
júl. 20. 11:55
Kapcsolódó kérdések: